من معلمم و شهر غریب یعنی یه ساعتم نمیتونم بچمون جایی بزارم پسرم ۵ سالش بد جور گیر. داده خواهر برادر میخوام میدونم که شوهرمم اول آخر یه بچه دیگه میخواد خودمم بدم نمیاد امروز رفتم دکتر زنان ولی از وقتی رفتم یه حالی شدم همش میترسم نمیدونم کار خوبیه یا نه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وضعیت مالیمون بدک نیس خونه و ماشین از خودمونه ولی خب کارمندیم دیگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته خودت آسیب میبینی
وضعیت مالیمون بدک نیس خونه و ماشین از خودمونه ولی خب کارمندیم دیگه
امروز رفتم مطب دکتر زنان چکاپ برام بنویسه کنارش دکتر اطفال هم بود بچه کوچیک میدیدم حالم بد نیشد یاد اونموقع افتادم پسرم دنیا اوند دست تنها بودم
به نظر من شرایط تون خوبه ویکی دیگه میتونی بیاری چند سالته تو شهر خودتون معلمی شوهرت کمک میکنه
نه شهر غریب ۳۳ سالمه شوهرمم بد نیس تا حدودی کمک میکنه ولی خب وقت آزادم نداره خیلی
منم رفتم دکتر زنان اصرار داره زودتر اقدام کن ولی شوهرم میگه ماه دیگه
اولی با دومی
میفهمم اما این تصمیمی که فقط خودت باید بگیری.فقط موضوع مالی نیست هزینه های سونو و داروها ۵ت ۸تپوشک ه ...
هزینشو شوهرم هر جور شده اوکی میکنه جربزه داره زیاد کار میکنه فقط بزرگ کردنش سختمه و اینکه سر کارم میرم شهر غریبم دست تنها
چی بگم ۹ ماه که مرخصی دارم شوهرم میگه نهایت یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر