2777
2789
عنوان

جیش دالم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست

مامان بیا جیش دارم فوریه خیلی کارم

لگن بیار زود برام تا خیس نشه شلوارم

فیل به این بزرگی لگن به این کو چیکی

پاهاش چه چاق و گنده ست این آقا فیل خیکی!

زرافه خیلی نازه پاهاش چقدر درازه

ناراحته چون که نیست لگن براش اندازه

خط خطیه گور خر از نوک پا تا به سر

باید بشینه روی یک لگن بزرگتر

این سگ ما خال خالیست خال های او قهوه ایست

خودش باید بدونه که جاش رو این لگن نیست

مرغک پا حنایی بخون تو قد قدایی

روی لگن نشستی به چه پری چه پایی!

آهای آهای آقا موش که هستی خیلی باهوش

لگن برات بزرگه نیفتی یک دفعه توش!

خرس سفید خسته روی لگن نشسته

باید بلندشه از جاش درٍ خونه رو نبسته

قورباغه سبز من نشسته روی لگن

لگن که مال او نیست مال کیه؟ مال من!

اون طرف این لگن افتاده شلوار من

مامان بدو زود بیار تموم شده کار من

پر شده باز این لگن باید که خالیش کنم

َتا این که دفعه بعد دوباره توش جیش کنم

قیچی من کو؟ کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واسه من بفرست عشقم😂

عه سلام

شبیه ی یوتیوبر نیستی ؟یا بلاگر اینستا

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

مامان بیا جیش دارم فوریه خیلی کارم لگن بیار زود برام تا خیس نشه شلوارمفیل به این بزرگی لگن به این کو ...

جالب نبود به شعر نمیخورد رو هوا نوشته

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

سلامممنه عزیزم من شبیه خودمم😂

شاید اون شبیه توعه

آره خب خیلیا شبیه همدیگه ن

آره منم شبیه بعضیا هستم بعضی وقتا میرم جایی به من میگن تو رو جایی دیدیم یا شبیه کسی هستی

منم شبیه تو دیدم بلاگر بوده ولی نمیدونم کی بود گفتم شاید خودت بدونی