2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

130 بازدید | 14 پست

خیلی زیاد شده ریزش میگن بعد عمل بینی عادیه تازه یکسال گذشته بازم داره میریزع هم مژه هم ابرو دیگه مویی باقی نمونده از سال قبل تا حالا 4 باره کوتاه میکنم لااقل یکم پر پشت بشه به جز قرص ویتامین Eو فولیکوژن و زینگ پلاس اگه قرص دیگه ای رو میشناسید بگید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اول آزمایش بده فریتین چک کن کمکاری تیرویید نداشته باشه و...

مو کوتاه کردن تأثیری تو پرپشت شدن موها نداره!!

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

برو دکتر غدد و دکتر پوست

باید آزمایش بدی ببینن از چیه ، از تیرویید ، کم خونی ...

کم خونی هم ریزش شدید میده

آمپول بیوتین بپانتین ایرانیش هم خیلی خوبه ولی کدمتر باید بهت بگه جندبار و چقدر تزریق کنی و فواصل زماتیش چقدر باشه

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

اول آزمایش بده فریتین چک کن کمکاری تیرویید نداشته باشه و... مو کوتاه کردن تأثیری تو پرپشت شدن موه ...

دکتر خودم میگه عادیه مال همه میریزه اثر بیهویشیه ولی من واقعا مویی برام باقی نمونده قبل عمل حجم موهام خیلی زیاد بود

دکتر خودم میگه عادیه مال همه میریزه اثر بیهویشیه ولی من واقعا مویی برام باقی نمونده قبل عمل حجم موها ...

بدون آزمایش که نظر نمیدن!

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

دکتر خودم میگه عادیه مال همه میریزه اثر بیهویشیه ولی من واقعا مویی برام باقی نمونده قبل عمل حجم موها ...

منم میخوام برم اندوسکوپی ولی به خاطر همین بی هوشیش میترسم برم.بی هوشی چند ساعته بود مال شما؟من پرسیدم میگن بیهوشی اندوسکوپی تاثیری نداره خیلی چون یک ساعت بیهوشت میکنن ولی باز میترسم

بدون آزمایش که نظر نمیدن!

جراح بینیمو میگم عزیزم هربار میرم برا معاینه میگه عادیه تا دوسال میریزه قبل عمل همه چی چکاب میشه یعنی ممکنه تو این چند ماه به کم خونی مبتلا بشم ؟ چون قبل عمل نه آزمایش کم خونی نشون داد نه تیرویید

منم میخوام برم اندوسکوپی ولی به خاطر همین بی هوشیش میترسم برم.بی هوشی چند ساعته بود مال شما؟من پرسید ...

من زیر 18سال بودم هم کم وزن بودم وزن و سنت اوکی باشن مشکلی نیست

نمیتونستم به هوش بیام خیلی سخت بود تو ریکاوری صدای دکتر و میشنیدم میگفت چشاتو باز کن دستاتو تکون بده اما هیچ واکنشی نداشتم انگار کما بودم حدود یک ساعت کشید فقط بتونم چشامو باز کنم

با بی حسی نمیشه ؟ باید بیهوش کنن ؟ بیهوشی واقعا عوارض زیادی داره تازه بعد بیهوشی هذیان هم میگی 😅قبل ...

میشه ولی میگن سخته

تا جایی که بشه نمیرم خودمم میترسم عوارضی بده

البته اگر عوارض نداشت دوست دارم امتحان کنم به نظر باحاله😂😂

از این محلول استفاده کن گلم خودم استفاده کردم راضی بودم

پودر حنای تازه، روغن زیتون طبیعی، روغن نارگیل طبیعی لازم داره

مقدار حنا رو با توجه به جنس موهات باید به محلول اضافه کنی

موهای خیلی خشک (۱ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای خشک (۲ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای معمولی (۳ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای چرب (۴ یا ۵ یا ۶ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای خیلی چرب (۸ قاشق مربا خوری سر پر)

حنا رو با یک استکان کمر باریک روغن زیتون و یک استکان کمر باریک روغن نارگیل

مخلوط کن و بزار ۲۴ ساعت بمونه و بعد میتونی به کف سرت بزنی و بعد از ۲ ساعت با یه شامپوی گیاهی یا شامپو بچه فیروز سرت و بشوری، به مدت ۳ ماه هر روز یا یک روز درمیون باید از این محلول استفاده کنی و حنات حتما باید تازه و روغن هات طبیعی و باکیفیت باشن، این محلول و داخل ظرف فلزی درست نکن و قاشق فلزی نباید داخلش بمونه، موهات و با آب داغ نشور و وقتی محلول روی سرته ورزش نکن چون کف سرت نباید خیس بشه و حنا داخل روغن رنگ باز نمیکنه و به موهات رنگ نمیده از این بابت خیالت راحت