2777
2789
عنوان

آزمون شهری

50 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۶ بار آزمون شهری و افتادم 😢 من رانندگی میکنم با ماشینمون . تو اتوبان ، ترافیک ، شب همه جا

ولی روز امتحان میشم مثل خنگا . چیکار کنم ؟! یماهی هست نرفتم امتحان بدم انقدر ک حالم بد بودش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداشته باش

به استرس رد میکنن

من بار دوم قبول شدم دفعه اول که دیدم افسر با پاش کلاچ گرفته بود من ول میکرد که من خاموش کنم دعوام شد باهاش. سری دوم بدون استرس رفتم نشستم هرچی گفت با خونسردی انجام دادم. قبلش یکم مکزیک گوش کن یا هرچی که ارومت میکنه انجام بده رفتی اونجا هم یکم با بقیه حرف بزن ترست بریزه.

استرس نداشته باش به استرس رد میکنن من بار دوم قبول شدم دفعه اول که دیدم افسر با پاش کلاچ گرفته بود م ...

ممنونم عزیزززم. بنظرت این هفته قبول میشممم؟؟ هی میگم بیخیال شم ولی باز دلم میسوزه خیلی پول دادم. با ثبت نام و کلاس اضافه شده ۳۰ میلیون😢

😂 منم با پراید بود یه بنده خدا هم بود ۱۳ بار رد شده بود دیگه چهاردهمین بار افسره دیگه قبولش کرد زیاد استرس نداشته باشه هرچی سخت تر بگیری احتمال رد شدنت بیشتره ریلکس کنی قبولی یه چیزی دیگه هم حواست باشه مثلا به دنده ماشین موقع عوض کردن نگاه نکنی گاز هم زیاد بدی تا خاموش نشه هر ماشینی نقطه درگیری کلاچش فرق میکنه

[QUOTE=424501015]ممنونم عزیزززم. بنظرت این هفته قبول میشممم؟؟ هی میگم بیخیال شم ولی باز دلم میسوزه خیلی پول دادم. با ...[/QUOT

خونسرد برو نفس عمیق بکش دونه دونه انجام بده اول صندلی بعد تنظیم ایینه و... به ترتیبش پیش برو اصلا نترس رانندگی رو بلدی دیگ فقط چون یکی بالا دستی کنارته استرس میگیری.

برو قبول میشی. رو این پیام منم ریپ بزن ببینم قبول شدی خوشحال میشم

موفق باشی گلی 🩵