2777
2789
عنوان

معلم بی فرهنگ

147 بازدید | 30 پست

تا آخر بخونید بعدش نظرتون بگید من روز اول مهر که مدرسه رفتم دبیر ورزشمون زنگ آخر اومد سر کلاس و خیلی بی دلیل گفت من با آدمای یبس درونگرا گوشه گیر منزوی حال نمیکنم خوشم نمیاد تازه کلی هم درونگرا ها رو مسخره کرد اداشون در آورد و چند تا از بچه ها من نگاه کردن چون درون گرا ام هر کار میکنم نمیتونم با حرفش کنار بیام آخه مگه گناه من چیه؟هزار بار سعی کردم از درونگرا بودن در بیام ولی نمیشه من الان دارم سخت ترین روزای عمرم میگذرونم نفس کشیدن واسم سخته به خاطر یک سری مسائل باید با این حال بد مدرسه برم کلاس زبان برم به زندگیم ادامه بدم درس بخونم خب معلومه که نمیتونم خوب با بچه ها ارتباط بگیرم با ابن شرایط و حال روحی بد فقط یه راهکاری بدید من از فکر حرفش بیرون بیام از اول مهر تا الان همش تو فکرشم الان بغض کردم ازتون خواهش میکنم هیچکس رو تحت هیچ شرایطی قضاوت نکنید

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

واقعا بعضیا شعور معلم شدن ندارن ایشونم یکی از هموناس

هر کار میکنم از فکر حرفش بیرون نمیام...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زر زده معلم ورزش ها زر زیادی می زنند ولش کن تو ام تو دلت بگو منم با ورزش رنگهایی که با تو دارم حال نمی کنم به منم می گم درون گرا با افتخار می گم من درون گرام و دورم در آدم های مفید نه آدم های بی خودی

زر زده معلم ورزش ها زر زیادی می زنند ولش کن تو ام تو دلت بگو منم با ورزش رنگهایی که با تو دارم حال ن ...

من خیلی به درد نخورم که درون گرا ام همیشه مایه تعصف خانواده ام هستم بچه های مردم همه اجتماعی خوش برخورد اما من چی؟🥲💔دلم واسه مامان بابام میسوزه که یه بچه به درد نخور مثل من دارن

ولش کن مگه مهمه ازت خوشش بیاد یا نیاد فداسرت

کلا دلم شکست فکر کنم هیچکس از ما درونگرا ها خوشش نمیاد

عزیزم اون بیشعوره، شما هم نمیخواد به خودت سختی بدی، ولی وقتی معلمت باهات حرف میزنه اهمیت بده، من بعضی ها را دیدم روشون میکنند اون طرف

اگر دیدی جوابت را ندادم، یعنی اعلان کامنتت را پاک کردم و نخوندمت☺️

بیخیال

هر آدمی یه مدله ، یکی درونگراس یکی برونگراس یکی هم عقل نداره مثل این معلمت

همه جا از این ادمای بیخود پیدا میشن ، بعدا ایشالا رفتی دانشگاه میبینی از ۱۰ نفر راحت ۶ نفرشون همین مدلی ان

تو لازم نیست خودتو به خاطر حرف ادمی که نهایت یکی دوبار تو هفته میبینی تغییر بدی یا بخوای حال خودتو به خاطر حرفای چرتش بد کنی

من خیلی به درد نخورم که درون گرا ام همیشه مایه تعصف خانواده ام هستم بچه های مردم همه اجتماعی خوش برخ ...

این چه حرفیه آخه والا منم برونگرامبهم میگن وراج .هر کاری کنی دو نفر هستن بهت انتقاد کنن جوری زندگی کن که خودت از خودت راضی باشی

باور کن معلم ورزش هیییییچ جایگاه مهمی تو زندگیت ندارن و نخواهد داشت، و نظر و حرفاش اصلااااااا مهم نیست، دو سال دیگه نه قیافشو یادت میاد نه اسمشو حتی

بخدا الان ۳۵سالمه فامیلی هیچ کدوم از معلمامو هم یادم نمیاد ، هیچ کدوم از اون مسائلی که شاید اون موقع اذیتم کرده یا ناراحتم کرده اصلا یادم نمیاد، آنقدر به خودت سخت نگیر

من در مدار ثروت خوشبختی فراوانی و عشقم،خدایا سپاسگزارم