2777
2789
عنوان

دهم تجربی

17 بازدید | 4 پست

دهم تجربیم کسی هست بتونه کمکم کنه چطور برنامه بریزم هیچی نمیدونم 😑اصن نمیدونم چطور بخونم میشه یا نمیشه تو این مدرسه ای که هستم کسی اگه هست بگه راجبش حرف بزنیم خیلی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم 😑

طبیعیه.هنوز دستت نیومده جو دبیرستان چحوریه و اینا دو سه ماه بگذره میفهمی روال کار رو پرسش های کلاسی و امتحاناتی که ازتون میگیرن رو دقیق بخون و با کلاس پیش برو

شاید زندگی؛ اون جشنی نباشه که تو آرزوشو میکردی ولی حالا که بهش دعوت شوی تا میتونی زیبا برقص...! کاربری قبلیم تعلیق شده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من الان یهویی تاپیکتو دیدم و گفتم ک تجربه مو بگم بهت :)

منم کنکوری ک بودم هیچیییی از برنامه ریزی نمیدونستم

بعد با خودم گفتم بزار برم کانالای کنکوری ببینم اونا چیزی راجب برنامه ریزی گفتن یا نه !

بعدش ک با سیب ترش آشنا شدم چند سال پیش ، اپلیکیشن شونو نصب کردم ک یه بخشی داره برای صفرررررتا صد برنامه ریزی یعنی عااالی بود من با اون بخش ها کامل یاد گرفتم و خودم برای خودم برنامه ریختم

تازه خوبیش اینه ک استفاده از این بخش هاش رایگانه

توی اپلیکیشن هم فیلم های تدریس داره ک خوبه و میتونی استفاده کنی مخصوصا فیزیک (استاد بزرگ زاده) هزینه اشتراک هم نسبت به بقیه جاها کمتره و حتی اگه اون مبلغ در توانت نبود میتونی بورسیه بشی ینی با هر مبلغی ک میتونی کلاسا رو تهیه کنی :)

فقط میتونم بگم ای کاش یکی اینا رو زوتر بهم میگفت🤧🍒🌸

دیش دیری دیدین ماشالله 😂