2777
2789
عنوان

میلی گلد

| مشاهده متن کامل بحث + 31 بازدید | 28 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تبدیل به پرو کن بعد برداشت بزن

چجوری؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
چطوری به اینا اعتماد کردین

اشتباه کردم

خیلی تبلیغش میکردن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
برو پروفایل نوشته میلی پرو

یعنی الان درخواست برداشت رو لغو درخواست بزنم ؟ بعد تبدیل کنم.؟

یعنی الان درخواست برداشت رو لغو درخواست بزنم ؟ بعد تبدیل کنم.؟

آره لغو درخواست بزن 10 میلی بخر تبدیل کن بفروش برداشت بزن

وعشق میورزیم به سرزمینی که نه نفس دارد نه جای راحتیست ولی وطن است

https://www.ninisite.com/user/5d746b4f-c0c6-4a66-8752-75a2100c0976/naghashiii

من اومدم تبدیل به پرو کنم گفت حد نصاب کاربران پرو به اتمام رسیده

نمیدونم منم این تاپیک دیدن گفتم شاید به دردت خورد حالا بازم فردا دوباره امتحان کن

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید

باشه چشم ممنونم که وقت گذاشتید جواب دادید