2777
2789
عنوان

شروط ضمن عقد

122 بازدید | 21 پست

دوستان اگر زنی حقوق انسانی خودش رو در ازدواج خواست و مرد استدلال هایی مثل "زن هیجانی تصمیم میگیره" و یا " اگر کسی همون اول به فکر طلاق باشه، پس زن زندگی نیست" و چیزای دیگه، شما باشین در جواب چی میگین؟

من خیلی عصبانی میشم و حس میکنم قراره برده ی کسی بشم که فکر میکنه من شعور کافی ندارم.

ولی دوست دارم با استدلال و منطقی جواب بدم که حرفی برای گفتن نداشته باشن.

کمکم میکنین؟

پدرم ۵ تا دختر شوهر داد برای همه مون حقوق برابر گرفت هرکی هم میگفت نه باهاش خداحافظی میکرد . میگفت مهریه هرچی خواستی بنداز دخترهای من خودشون عرضه دارن پول در میارن ولی اختیار زندگیشون رو دست کسی نمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه باید همسرتون اگاه باشن و این شروط رو با خودش حرف بزنی و به توافق برسی و نباید پای خوانواده ها به جریان باز باشه که اگه ازدواج سنتی باشه یه مقدار سخت میشه این قضیه

در کل میتونی به دست خود همسر این قضیه رو درست کنی نمیشه پدر مادر رو راضی کرد .

والا عجب آدمای خوبی

اخه میدونن احتیاجی به این چیزها نداریم . شرایط مالی پدرم نسبتا خوبه خودمون هم همگی شاغل هستیم و نیاز مالی به همسر نداریم . دوتا خواهرم جدا شدن هیچ کدوم مهریه نگرفتن

با طرف بحث نکن بگو من با کسی که به شعور من شک داره ادامه نمیدم چون شاید شما به خودت شک داری که حاضر ...

دقیقا.

به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی.

صرفا بخاطر مرد بودن عقل و اختیار خودشون رو بالاتر میبینن.