2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 33 پست
کار بابات زشته اگه داداشت بد هم رفتار کنه بازم مقصر تربیت بابات هستزیاد نگران نباشاینجور بچه ها چنا ...

عزیزم چرا زود قضاوت میکنید

مگه یکبار و دوبار هست که دعواشون شده ؟؟؟

آنقدر دعواشون شده تا حالا که به دادگاه هم کشیده

ندیدی تو خونمون چی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش ادرس که رفتن رو بده به دوستات یا فامیلت زنگ بزنن به 110

مشکل اینه اینبار هم به خوب و خوشی حل شه باز تو خونه ی ما انقدررررررررررررررر دعواااااااا میشه با برادرمممم که خدا میدونهههههه

عزیزم چرا زود قضاوت میکنید مگه یکبار و دوبار هست که دعواشون شده ؟؟؟آنقدر دعواشون شده تا حالا که به د ...

وواای شاید خونه ی شمارو ندیدم اما خونه ی خودمون رو دیدم

داداشم با قمه هر روز بابامو تهدید میکرد که میکشمت بهم پول بده ....

تا جای زنگ میردیم110

دادگاه از داداشم تعهد گرفت

داداشم هی قهر میکرد میرفت میومد دعوا

الان ده سال از این ماجراها میگذره

بابام نور چشمش اونه چون می ترسه ازش

سه سال قبل به من گفت نیا خونه داداشت و عروسم(سه روز بود عقد کرده بود) نمیخوام تو مزاحمشون باشی

هر وقت زنگ زدیم بیا

الان سه سال زنگ نزده بیا

تماس هم نگرفتن باهم

همه ارث و اموال هم دادن بهش

براش طلا فروشی زدن

من نه تو فامیلتون همسایه نگاه کن همیشه فرزند نخاله از همه بیشتر عزیزه

چند سالشه برادرت؟ دعوا شون رو چی بود

مخاطب من توی بی ادب نیستی... وقتی مخاطب من نیستین ومن با ی نفر دیگه یا استارتر هستم حد خودتو بدون و رو پیام من ریپلای نزن چووووون هرچی از دهنم بیاد بارت میکنممم...

وواای شاید خونه ی شمارو ندیدم اما خونه ی خودمون رو دیدم داداشم با قمه هر روز بابامو تهدید میکرد که م ...

الهی دورت بگردم عزیزم تو راهم دوست دارن آخه مگه میشه دختر گلی مثل تو را از یادشون برده باشن

خدا عاقبت بخیر شون کنه انشالله و تا وجود نازنینت را درک کنن

امشب داداشم هم اسم قمه می آورد هییییی خواهر

وواای شاید خونه ی شمارو ندیدم اما خونه ی خودمون رو دیدم داداشم با قمه هر روز بابامو تهدید میکرد که م ...

پدر بزرگم هم یک سری واسه دعوا شده بود بابام و داداشم زنگ زد ۱۱۰

۱۹ماشین

نگران نباش عزیزم صلوات بفرست. الان میرن کمی صحبت میکنن و برمیگردن

مخاطب من توی بی ادب نیستی... وقتی مخاطب من نیستین ومن با ی نفر دیگه یا استارتر هستم حد خودتو بدون و رو پیام من ریپلای نزن چووووون هرچی از دهنم بیاد بارت میکنممم...

نگران نباش عزیزم صلوات بفرست. الان میرن کمی صحبت میکنن و برمیگردن

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

آخه قبلن که موضوع ماشین نبود در موضوع های دیگه هم دعواشون میشد الان اینجا تو دعواشون ماشین هست

الهی دورت بگردم عزیزم تو راهم دوست دارن آخه مگه میشه دختر گلی مثل تو را از یادشون برده باشن خدا عاقب ...

نگران نباش همین شب رو یاد باشه چند سال دیگه می بینی تو بچه بدی شدی اون چون زبون داشته پسر بوده شاه پسر

گوشی خوب ماشین خوب پول تو جیبی خوب

شاید باور نکنی اما داداشم یک ماه اومد خونم تو دعواهای دادگاه با بابام شستم پختم لباس هاشو بابام پاره کرده بود دختم بخدا تا کلید خونمو دادم بهش گفتم مغازم پشت در نمونه تصور کن

بعد خدا شاهد یک شب نیومد زنگ زدم کجای گفت توی....فحش ناموسی داد بهم ربطی نداره بهت فلان شده

هر جا رفت نشست گفت خونه ی سارا غذا و گوشت نداره فقیره...بهم سالاد الویه داده ....انگار خودم چلو گوشت خوردم

اصلا نگران نباش

اون با این کارهاش کارش رو راه انداخته تجربه داره