2777
2789
عنوان

جهیزیه تبریزی

76 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من جعازم تقریبا آماده هست و خونه هم آماده منتها هنوز آمادگی عروسی نداریم

حالا بماند

مامانم یه پاشو کرده تو ی کفش که باید تو خونه پدرت جهازتو لیست کنیم

منم میگم بچینم تو خونه خودم بعد اونجا لیست کنیم

سر اون اعصاب روان نذاشتن برا من

خیلی آرام دادن بابت جهاز

میشه بگید جهاز معمولا آبریزها کجا لیست میکنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام جهاز من رو داخل خونه پدرم لیست کردیم بزرگ ترها اومدن امضا زدن شیرینی خوردن رفتن

بعدا جهاز را بردیم چیدیم

البته جهاز من را کسی ندید تو اتاقمون بود روشم کشیده بودیم موقع بردنشم پدرم و شوهرم و داداشم تو حملش کمک کردن

بعدا ک چیدم تو خونم هرکسی که اومد خونم اونجا دید

سلام جهاز من رو داخل خونه پدرم لیست کردیم بزرگ ترها اومدن امضا زدن شیرینی خوردن رفتنبعدا جهاز را برد ...

انشالله به شادی استفاده کنی اما خونه پدر من خیلی کوچیکه همین الان هم خونه مون اصلا جا ندارع بابت جهاز من

منم کسی قرار نیست ببینه یک شوهرم هست و یا پدر مادرم و خواهر بردارم

منم حرفم اینه که فرقی داره جهاز بره خونه من اونجا لیست بشه ؟ خب لیست لیست چه تو خونه من باشه چه خونه پدرم

تبریز نیستم ولی مامانت راست میگه چه فرقی داره برای شماتازه مامان من لیست میکرد امضا میگرفت از داماده ...

خب چرا باید به قول تو دوتا تیر و تخته و اونجوری امضا بگیرن تو خونه مون قرار نیست شوهرم جهاز منو بدزده واقعا درک نمیکنم اما همین الانش مامان آبکش استیل برام خریده و از هر ست ی دونه برداشته منم برا همین ناراحتم

هر روز یک چرا پرت تحویلم میده

انشالله به شادی استفاده کنی اما خونه پدر من خیلی کوچیکه همین الان هم خونه مون اصلا جا ندارع بابت جه ...

یکی از فامیل هامون اول وسایلش رو تو خونه خودش چید مردا های فامیل رفتن خونه خودش لیستو امضا کردن شیرینی خوردن اومدن

خب چرا باید به قول تو دوتا تیر و تخته و اونجوری امضا بگیرن تو خونه مون قرار نیست شوهرم جهاز منو بدز ...

نه! ان شاء الله همیشه به شادی و خوشبختی ولی تو کاریت نباشه بزار حتما لیست شه فردا را نمیشه فهمید

یکی از فامیل هامون اول وسایلش رو تو خونه خودش چید مردا های فامیل رفتن خونه خودش لیستو امضا کردن شیری ...

خب زنداداش منم اینجوری کرد چطور اون موقع مادرم رسم نداشت تو خونه پدر دختر لیست کنند الان برا من رسم رسم میکنه

من مشکلی با لیست کردن ندارم

من حرفم اینه بچینم تو خونه خودم راحت لیست کنند

نه اینکه چینی ها رو بچینم زیر پای بچه های خواهر بردار ایت الخسی

بعد وسط بزنن بشکنند

خب زنداداش منم اینجوری کرد چطور اون موقع مادرم رسم نداشت تو خونه پدر دختر لیست کنند الان برا من رسم ...

خودت یادت نیست چیا خریدی؟؟؟ برو هرجا جمع کردی ببین یکی یکی بنویس بگو لیستم اینه بزرگ ترها امضاش کنن بعدا ببریمش خونه خودم بچینیم نمیخام زیر دست و پا باشه

مامانت توجیه اش برای این پیشنهادش چیه؟

خودت یادت نیست چیا خریدی؟؟؟ برو هرجا جمع کردی ببین یکی یکی بنویس بگو لیستم اینه بزرگ ترها امضاش کنن ...

اینکه شوهر من کلاه بردار و دزده در حالی که شوهر من واقعا اینجوری نیست

الکی میگه جهازتو دیگران می دزده

منم گفتم کدوم دیگران

من میدونم مادرم میخاد لیست بنویسه امضا بگیره اما وسایل منو نده

من کادرمو میشناسم

من مادرشوخرم مریضه کسی نیست که بخواهد بدزده

چون وسایل خودشم نمیتونه استفاده کنه همه لوازم منزلش اصل ژاپن هستند و ...

خواهر شوهر جاری ندارم

کسی هم نیست از طرف شوهرم دخالت کنه

تو خانواده خودمم بعید میدونم کسی بخواد وسایل منو از خونه من کش بره

والا نمیدونم تو مغزشون چی میگذره بارها به شوهرم تهمت دزدی زده تو ظاهر با شوهرم خیلی خیلی خوبه پشت سرش آزارم میده

اینکه شوهر من کلاه بردار و دزده در حالی که شوهر من واقعا اینجوری نیست الکی میگه جهازتو دیگران می دز ...

شاید میگ بعدها اگ به مشکل خوردین خاستین جدا شین ممکنه شوهرت جهازتو پس نده بگه این هیچی نیاورده بخاطر همون امضا میگیره مادرت

بعید میدونم بخاد جهازتو نده

اخه برای خودشم بد میشه

پس فردا میگ من دخترمو بدون جهاز راهی خونه بخت کردم؟؟؟

زیاد اهمیت نده بزار این اخرین مراسمتم بگذره دیگ مراسمی نداری ک وابسته به خانوادت باشه

این روزاتم میگذره