2777
2789
عنوان

دلم گرفته

79 بازدید | 9 پست

دلم میخواد گریه کنم درسم تموم شده نمی دونم چیکار کنم دوست دارم برم سرکار اما حس میکنم خیلی سخته نمی دونم می تونم یا نه ؟

از محیط بیرون میترسم برم سرکار اصلا نمیشه اعتماد کرد

ترس برا اولشه بری دلت سفت میشه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید تو چه رشتههای تحصیل کردین؟ مدرکتون چیه؟ البته فضولی نباشه 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

رشتم انسانی هست

خب مگه قراره کجا کار کنی که میترسی؟

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

کلا ترس داره خونمون هم جایی که میخوام برم کار کنم دوره باید ماشین سوارشم الان که اصلا نمیشه اعتماد ک ...

نه اینجوریام نیست ☺️ شما این همه خانومو ببین که شاغل هستن. بعد ببین تو کل ایران در طول سال چندتا خانوم هستن که براشون مشکل بوجود اومده باشه؟! خیلی خیلی کمه ! بعدشم میشه سرویس گرفت یا حتی یه دونه اسپری فلفل داشته باشی.

بخاطر ترس جلوی پیشرفت خودتو نگیر ! چون بعدا میگی ای کاش زودتر سر کار رفته بودم.

البته من نمیدونم کدوم شهر هستین یا موقعیت خونهی شما کجای شهرتونه اما بازم میشه به راحتی کار کرد !

نترسید. موفق باشید 🙏