2777
2789
عنوان

کنکوریای جنوبی

109 بازدید | 18 پست

راسته قراره بهمون سهمیه بدن؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

فعکک نکنمدرهرصورت، به امید سهمیه نشینید ک همین زیر بمبارون درس خوندن هم از دست میدید🥲

نه اگه قراره سهمیه بدن امیدوار شم امسال یه چی میارم

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابااگه کسی خونش خراب شده باشه سهمیه دارع

حییییییییییففففف

جنوبیای کنکوری (:

چه فرقی میکنه😂

پیرا بیاری میری؟

نه

چون در حالت عادیشم پیرا میارمicon

نهچون در حالت عادیشم پیرا میارم

مطمئنی؟ نخمین تراز بهمنی زدی چند بهت داد؟ ما خرم اباد لرستان پارسال تا 6700 قبولی پرستاری روزانه داشته جاهای دیگم زدم نهایت 10 هزار بود حالا حدود رتبه من بین 9 تا 14 هزار شده انگار که قرار نیست هیچی قبول شمicon

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

مطمئنی؟ نخمین تراز بهمنی زدی چند بهت داد؟ ما خرم اباد لرستان پارسال تا 6700 قبولی پرستاری روزانه داش ...

اره مظمئنم . حدودا 14000تا.16000نه شهر ما میده دوستم پارسال با 13000پرستاری استانمون اورد.بعد یه پسره هم با 12000رادیولوژی استانمون قبول شد.یکی دیگه هم با 14000 پزشکی تعهدی زنجان اورد.دیگه امسال نمیدونم چجوری باشه

اره مظمئنم . حدودا 14000تا.16000نه شهر ما میده دوستم پارسال با 13000پرستاری استانمون اورد.بعد یه پس ...

نه والا انقدر الکی هم نیستا رتبه خیلی خوب میخواد پیرا

زنجان مگه تعهدی بومی نمیگیره فقط؟

منم میتونم اینجاهارو بزنم؟

بعد من نمراتم خیلی خوب بود بازم تخمین رتبه اونقدر خوب نداد

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه والا انقدر الکی هم نیستا رتبه خیلی خوب میخواد پیرازنجان مگه تعهدی بومی نمیگیره فقط؟منم میتونم این ...

والا بخدا همینجورهicon

غیر بومی هم میگیره

اره میتونی بزنی ولی خب باز اولویت با بومی های اون ناحیه هست

تخمین رتبه ها همشون الکیه

والا بخدا همینجوره غیر بومی هم میگیرهاره میتونی بزنی ولی خب باز اولویت با بومی های اون ناحیه هستتخمی ...

تو همین سایت دیدم تخمین تراز بهمنی میگفتن همون شده

من خودمم یه کارنامه ۱۶ هزار دیدم سیستان و بندرعباس اورده ولی گفتن جز موارد نادر و استثنا بوده و البته بومی بود بعد تراز کلش ۷۶۶۰ که خوب بود

من نمیدونم فکر کنم هیچی نیارم

تو همین سایت دیدم تخمین تراز بهمنی میگفتن همون شدهمن خودمم یه کارنامه ۱۶ هزار دیدم سیستان و بندرعباس ...

ما هم منطقه محرومیم وتسه همین با رتبه های افتضاح چیزای خوب میاریم.

نه واقعا الکیه.

من با توجه به کارنامه پارسالم دارم میگم همشون الکین

ما هم منطقه محرومیم وتسه همین با رتبه های افتضاح چیزای خوب میاریم.نه واقعا الکیه.من با توجه به کارنا ...

امیدوارم اینطور که میگی باشه

پارسال رتبت بهتر از تخمین شد یعنی؟