2777
2789

بزن اون لایک قشنگه رو👏👏👏

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@niniyar .رسیدگی کن لطفاً .سوال میپرسه .در حالیکه میتونه داخل تاپیک هم جواب بگذاره و همفکری کنه .ا ...

@niniyar لطفاً ایشون بررسی کن که مخل آرامش هست و ما فقط میخواهیم بازی پرونده معمایی کنیم برای همین

@niniyar .رسیدگی کن لطفاً .سوال میپرسه .در حالیکه میتونه داخل تاپیک هم جواب بگذاره و همفکری کنه .ا ...

میگ پول بده تا پرونده بدم فکر کنی 🤣🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

سلام

خودشون تولید کننده هستن.

میگه خصوصی ❗️

چون می خواهند بفروشن ❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

پس بفرما .حق داشتم نی نی یار رو تگ کنم.اسکرین بگذار از درخواست پولش

من فک کردم از این تایپکاس ک توی تایپک همه هم فکری میکنن درخاستم داوقبول کردم گفت پرونده معمایی میفروشیم ب قیمت ۹۰،هزاار

من فک کردم از این تایپکاس ک توی تایپک همه هم فکری میکنن درخاستم داوقبول کردم گفت پرونده معمایی میفر ...

سلام

با اون یکی کاربریش یعنی الیور_تویست هم از این تاپیک ها می زنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18803717/بازی-پرونده-جنایی-موجود-کردیم

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.