2821
2789
عنوان

مهره ی مار

2595 بازدید | 16 پست

میگم کسی اینجا مهره ی مار داره؟اصلا اعتقاد دارین؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

نه

نه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مهره مار دارم، گداشتمش توی کیف پولم

واقعا؟واقعا کارای دارن؟از کجا اوردین

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

من دارم از خاله مادر بزرگم بهش رسیده بوده مادربزرگم داده بوده به مامانم،، مامانمم داده به  من نمیدونم واقعیه با نه ولی من ازش انرژی میگیرم چون اعتقاد دارن بهش واسم تاثیر داره

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
از دعا نویس گرفتم. اره خوبه

چقد گرفتی؟هر کسی نداره...میگن خیلی خوبه

من دارم از خاله مادر بزرگم بهش رسیده بوده مادربزرگم داده بوده به مامانم،، مامانمم داده به  من ن ...

فقط انرژی

😆😆😆همه بهم میگن مهره مار داری ولی نمیدونم چیه

لابد جذابی

وا مگه مهره ی مار وجود خارجی داره؟؟!! چه جالب یکی از دوستای من با این ک نه قیافه ی قشنگی داره نه اخلاق قشنگی ولی نمیدونم چرا کل پسرا عاشقش میشن واقعا انقد همه هنگ میکنن بهش میگن تو مهره ی مار داری...ولی من دیگه نمیدونستم همچین چیزی وجود خارجی داره!!! 

وا مگه مهره ی مار وجود خارجی داره؟؟!! چه جالب یکی از دوستای من با این ک نه قیافه ی قشنگی داره نه اخل ...

آره داره از نظر علمی ثابت شده

آره داره از نظر علمی ثابت شده

من فکر میکنم بستگی ب خودت شوهرم از سوریه یه مشت سنگی با خودش آورده بود گفت از کوه عقیق آوردم منم گذاشتم تو کیفم اعتقادم هس که برام برکت میاره از همونموقع تا حالا پول بهم رو کرده