2789
عنوان

قند بارداری؟

111 بازدید | 12 پست

صبح میخوام برم دوباره ازمایش قند بدم 

اینکه باید از قبل ناشتا باشم درسته یا نه؟

یا همون صبحی ناشتا برم خوبه؟

اخه خوابم نمیبره هی داره گشنم میشه منم چیزی میخورم میگم یه موقع این خوردنا تاثیری داره تو ازمایش؟

الان  دفعه دومه دارم میرم اون سری اول دکتر گفت اشتباه شده.

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

عزیزم باید شب ساعت ۷غذا رو نعطیل کنی و بخوابی هشت ساعت بعد بری ازمایش و حز اب چیزی نخوری انسولین طبیعی بدن توی شب موقع خواب تنظیم‌میشه نتیجه خوبی نمیگیری فردا ناشتا شو 

💛یه صلوات بفرس خونه پربرکت بخریم🏠🏠🏡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باید شب ساعت ۷غذا رو نعطیل کنی و بخوابی هشت ساعت بعد بری ازمایش و حز اب چیزی نخوری انسولین طبی ...

وااای اخه مگه زن حامله سیری سرش میشه منم که دایم گشنه حالا صبح ساعتای 9/10برم خوبه؟

چرا اشتباه شده؟ کلا از شب تا صبح باید ناشتا باشی فقط آب میتونی بخوری . اگ چیزی خورده باشی قندتو بالا ...

نمیدونم دفعه پیش قند ناشتا 85 بود اون یکی دیگه 100 دکتر گفت باهم نمیخونه دوباره انجام بده البته فقط قند ناشتارو گفت به نظرم.

اره،معلومه تاثیر داره!باید ۱۰تا۱۲ساعت ناشتا باشی. اگه چیزی خوردی پس فردا برو بده. و اینکه شام هم س ...

پس با این تفاسیر باید پس فردا برم.

ممنون از راهنماییت😘

خانم تا هشت ساعت هیچی نخور حتی اگر نوشابه ای چیزی خوردی باشامت فردا ازمایش نده قتدتو بالانشون میده م ...

عزیزم میشه بگی چقد بالا بود و اینکه اول چند روز تو خونه چک کردی بعد انسولین دادن ؟ منم همین مشکل رو دارم ممنون میشم جواب بدی و اینکه بخاطر مشکلت امپول رشد ریه جنین رو زدی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم میشه بگی چقد بالا بود و اینکه اول چند روز تو خونه چک کردی بعد انسولین دادن ؟ منم همین مشکل رو ...

عزیزم بزاراول امپولو بگم خودم فردا بخاطر ۳۲هفتگیم بایدبرم پیشه دکترم بعید میدونم امپول ریه بده چون شنیدم البتع شنیدم که قندو میبره بالا ولی میکم بهش که من سابقه دارم چون ده سال پیشم بچنوزود زاییدم رفت دشتگاه بچمم خیلی درشت وتپل بودسریه اشتباه رفتم چندهفته جلوتر سز شدم بگذریم ایندفه قند دارم البته بگما ریشش عصبیه ولی دکتر غددم بهم گفت قتد قنده چه خورده باشی چه عصبی درهرحال خوب نی بعدشم من قندم روزی که رفتم برا ۲۸هفتگی ازمایش بدم یک ساعت بعدازخوردن اون پودرا۳۰۰بود کلا هریه ساعتی که ازمایش دادم از نرمال بالاتر بود هرکی بودبستریش  میکردن منوفرستادن دکتر غدد بهم انسولین لومیر وقرص گلای وانس داد وروزی ۴ بارتست وکنترل قند میکنم

عزیزم بزاراول امپولو بگم خودم فردا بخاطر ۳۲هفتگیم بایدبرم پیشه دکترم بعید میدونم امپول ریه بده چون ش ...

الان خوبه پایین اومده ؟؟ خوراکت رو کم کردی ؟ عزیزم بچه اولت درشت یعنی چند کیلو ؟؟ خب چرا زودتر زایمان کردی ؟ الان مشکلی نداره ؟ منم خیلی نگرانم از طرفی قند بالا خوب نیست امپول ریه هم نمیشه زد . من با خوردن خوراک مخصوصا نون و برنج بالاست وقتی کم میخورم نرماله 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉