2777
2789
عنوان

عکس بی بیچکک

168 بازدید | 27 پست

سلام دوستان دوتا بچه دارم ب پسر و ی دختر ۷ ماهه آیودی داشتم متوجه شدم باردارم بی بیچک صورتی ۶ روز تاخیر فرداش رفتم آز مشکوک بود گفت ۴ روز دیگه تکرار من ک هنوز نکردم اون سفید هم پنجشنبه زدم مثبته بنظرتون میخام بفهمم برم بندازم خاهشن راهنمای کنید بچم کوچیکه نمیتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نندازش .خدا خواسته که با ایودی بچه دار بشی یعنی وجود این بچه نه به خواست شما که به خواست خدا بوده و حالا می خوای خلاف خواست خدا عمل کنی. بعد عواقب این ناشکری را هم باید بپذیرید.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزممنم دخترم هشت ماهش بود ک دومی رو باردار شدم یه درصد هم به سقط فکر نکردم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

بچه سومم میشه اخه

سقطش نکنیااا

چجور دلت میاد هدیه خدارو باهاش اینکارو کنی

سقط بیچارت میکنهههههه دیدم که میگم عواقب خیلییییی بدی داره

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
عزیزممنم دخترم هشت ماهش بود ک دومی رو باردار شدم یه درصد هم به سقط فکر نکردم

آفرین .خدایی حالا اون فسقلیو با دنیا عوض میکنید.🥺

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

سقطش نکنیاااچجور دلت میاد هدیه خدارو باهاش اینکارو کنیسقط بیچارت میکنهههههه دیدم که میگم عواقب خیلیی ...

واقعاً عواقبش بده یعنی بزرگ کردن دوتا بچه کوچیک قابل مقایسه نیست با گرفتاریهای بعد از سقط.

بچه سومم میشه اخه

عزیزم من بچه سومم را از دست دادم روز زایمان یعنی سوختم نکن این کارو.یه خانواده میشین که دیگه به هیچ کس نیاز ندارید یه جمع قشنگ ۵نفره.

منم دوباره باردارم خدا میدونه دارم روز شماری میکنم برای پنج نفره شدنمون.

واقعاً عواقبش بده یعنی بزرگ کردن دوتا بچه کوچیک قابل مقایسه نیست با گرفتاریهای بعد از سقط.

گرفتاری بچه دو سه سال سخته تموم میشه تازه گرفتاریشم شیرینه

اما عواقب سقط دنیا و آخرتتو تباه و سیاه میکنه

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
بچه سومم میشه اخه

سقطش نکن عزیزم....من دوتا گل دختر دارم خیلی دوست دارم پسر داشته باشم ولی باردار نشدم...الهی شکر بزارش دیگه راحت میشی باهم بزرگ میشن

بر محمد و آل محمد صلوات

بچه سومم میشه اخه

شما باید حتی با وجود ایودی طبیعی هم جلوگیری میکردین...سقط کردن عواقب خوشی نداره عزیزم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)