2777
2789
عنوان

فراموشی

188 بازدید | 9 پست

شده فراموشی بگیرین بدیهای بقیه روفراموش کنین؟شوهرم میگهبدیهای مادرم وزن برادرموفراموش کن ودیگه حرف نزن ازشون نمیتونم تایه بدی جدیدمیکنن بازیادم به گذشته میفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه فراموشی خود خواسته آره.دیگه نه طرف و نه حرفاش برام مهم نبودن

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
خوش به حالت حداقل شوهرت باور داره خانوادش بهت بدی کردن... شوهر من که میگه کدوم بدی... اگه شوهرم همین ...

یکی ازدلایلی که شوهرم باورکرد این بودکه مادرش بهم گفت نازام شوهرم دید واقعاداره ناحق میگه واین که جاریم این انگوبهم چسبونده بود وگرنه شوهرمنم باورنمیکرد وهمش پشت اونابود

کینه  آدمو از پا میندازه

گاهی باید  آدمها رو از دایره  توجه مون  بذاریم کنار!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....