2777
2789
عنوان

نادان نیاد

161 بازدید | 21 پست

سلام دوست فمنیستم:)

خوشحالم اومدی تو این تاپیک ولی ازت چند تا خواهش دارم، من الان میخوام یک سری مطالب علمی جهانی که با آزمایش های پزشکی و فیزیولوژیک بدن زن بررسی شده و ثابت شده رو میزارم.

پس اگر کسی حرفی زد تکلیفش مشخصه!

زیرا مطالب کاملا علمی هست! اگر کسی باز حرف خودشو زد، شما به عقلش شک کن!

خواهشم ازت اینه به هیچ وجه،تورخدا! توروجون مادر مقدست روش ریپ نزن!

اصلا باهاش بحث نکن! اینا وضعشون معلومه ! ولش کن تورو خدا!

برای آگاهی میزارم پس اصلا روی اون ادما ریپ نزن بزار راحت باشن😊

لطفا ازت خواهش میکنم💖 تاپیک های دیگه هم هستن که چون همون ادما میان و فشاری میشن یه سری مطالب مثل قفل و کلید...اینا میگن که واقعا متوجه میشی اینا چجور جانورانی هستن در نتیجه راحتشون بزاریم

ممنون از نگاهتون مطالب رو میزارم

@niniyar نی نی یار عزیز تمامی مطالب علمی و ثابت شده س و تابع قوانین سایت خوبتونه اگر اینطور نبود ، بررسی کنید.😁 البته با عدالت

قراردادها، موافقتنامهها، و بیانیههای بینالمللی، همچون بیانیههای سازمان ملل، رفتارها و سنتهایی که استانداردهای حقوق بشر را نسبت به زنان و دختران نقض میکنند، خطرناک دانستهاند، و آزمایش باکرگی نیز یکی از همان سنتهاست که توسط گروهی از فعالان حقوق بشر به عنوان سنت خطرناک شناخته شدهاست.[۱۰][۱۱] در کنفرانس ۱۹۹۳ حقوق بشر وین و کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان (CEDAW) در همان سال اعلام شد که همه دولتها موظف به اصلاح همه رویهها و الگوهای اجتماعی و فرهنگی تبعیضآمیز علیه زنان هستند.

کنفرانس جهانی جمعیت و توسعه در سال ۱۹۹۴ و چهارمین کنفرانس جهانی زنان در ۱۹۹۵ تغییر مسیر شگرفی ایجاد کردند از سیاستهای کنترل جمعیت، به طرف برنامههایی معطوف به ارتقای سلامت جنسی و زادآوری زنان، و تعالی و توانمندی آنان. کنفرانس جهانی جمعیت و توسعه فراخوانی داد برای:

حذف تمامی اعمالی که باعث آزار زنان میشود، کمک به زنان در تحقق و تثبیت حقوقشان، از جمله حقوق مربوط به فرزند آوری و سلامت جنسی.

به علاوه بیانیه ۱۹۹۵ پکن، و پلتفرم چهارمین کنفرانس جهانی زنان، از تمام دولتها خواستند ضمانت کنند که تمامی زنان از حقوقشان در زمینههای سلامت جسمی، جنسی و روانی مطلع هستند هم چنین تمامی دخالتهای پزشکی خطرناک غیرضروری را حذف کنند. از آن تاریخ تعداد بیشماری از فعالان حقوق زنان و حقوق بشر به سوی شناخت این گونه فعالیتهای خطرناک که بر اساس خشونت و ظلم به زنان است قدم برداشتهاند و آن را مخالف پیشرفت جهانی انسانها میدانند.[۱۲][۱۳

فرضیه اینکه غشای واژن یا پردهٔ بکارت میتواند بهطور فیزیکی نشان دهنده سابقه رابطه واژینال باشد و آن را اثبات کند مبنای آزمایشهای بکارت است که فاقد پشتوانه علمی و اعتبار است. اغلب تستهای بکارت با استفاده از روش «دو انگشتی» انجام میشود به این صورت که شخص معاینه کننده دو انگشت خود را داخل واژن قرار میدهد تا پردهٔ بکارت را بررسی کند یا با آزمایش میزان سستی عضلات واژن نظر میدهد که فرد، رابطه جنسی داشته است یا خیر.[۸][۹][۱۰]

سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۸ در بیانیه ای مشترک آزمایش باکرگی را فاقد پشتوانه علمی اعلام و آن را به عنوان یک اقدام ضد حقوق بشر محکوم کردند و خواستار توقف آن شدند.[۹] در سال ۲۰۲۲ نیز بریتانیا هرگونه عملی تحت عنوان ادعای انجام آزمایش بکارت برای دیگران یا ترمیم بکارت را در تمام بخشهای بریتانیا و اتباع آن در خارج از بریتانیا غیرقانونی اعلام و مجازاتی تا ۵ سال زندان و جریمه نقدی برای مجرمان تعریف کرد.[۱۱]

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آسیب به پرده بکارت ممکن است براثر عوامل مختلفی همانند استفاده از تامپون، معاینه لگن با اسپکولوم، رابطه جنسی واژینال، خودارضایی، ژیمناستیک یا اسب سواری رخ دهد که میتواند با درد یا خونریزی موقت همراه باشد. آسیب وارد شده به پردهٔ بکارت ممکن است در طول زمان بدون اینکه هیچ نشانهای از آسیب باقی بگذارد بهبود یابد. در گذشته اعتقاد بر این بود که که اولین دخول واژینال، لزوماً منجر به آسیب و خونریزی میشود اما اکنون منابع این موضوع را رد میکنند و اذعان دارند در برخی افراد اولین دخول واژینال میتواند باعث خونریزی شود و در برخی دیگر نیز این موضوع صدق نمیکند و خونریزی و آسیب به پردهٔ بکارت اتفاق نمیافتد.

فرضیه اینکه غشای واژن یا پردهٔ بکارت میتواند بهطور فیزیکی نشان دهنده سابقه رابطه جنسی واژینال باشد و آن را اثبات کند مبنای آزمایشهای بکارت است اما از نظر علمی، شکل و وضعیت پردهٔ بکارت نمیتواند اثباتکنندهٔ داشتن یا نداشتن رابطهٔ جنسی باشد. آموزههای دینی نیز از لحاظ تاریخی بر اهمیت پرده بکارت در فرهنگها دامن زدهاند و پرده بکارت در بعضی از فرهنگها بهدلیل تصور ارتباطش با باکرگی زنان همچنان دارای اهمیت است. بسیاری از جوامع پیشامدرن نیز ارزش زیادی برای ارزیابی باکرگی دختران خود قائل بودند و در نتیجه پیش از پیشرفت دانش علوم تشریحی طیف وسیعی از آزمایشهایی غیرعلمی برای ارزیابی بکارت دختران در آن زمان مورد حمایت قرار گرفت. اما منابع و نظرات امروزی پیرامون پرده بکارت، دیدگاههای سنتی مانند تستهای بکارت را به چالش کشیده، فاقد پشتوانه علمی و منسوخ میدانند. بسیاری از کشورها اقداماتی مانند انجام تست باکرگی برای افراد را جرم دانسته و برای ان مجازات تعیین کردهاند.

یاد اون جک افتادم که میگه دختره به پسره میگه پر د ه ندارم تو کلاس ژیمناستیک اینجوری شد بعد پسره میگه عه عزیزم ضربه دیدی ؟دختره میگه نه به مربی ژیمناستیکم دادم

یهو یادم افتاد گفتم بخندیم دور هم 😅😅

با احترام

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

با معاینه پرده بکارت نمیتوان به داشتن یا نداشتن فعالیت جنسی توسط فرد در گذشته پی برد خصوصاً هنگامی که زمانی زیادی از رابطه شخص گذشته باشد زیرا پردهٔ بکارت اشکال متنوع و متفاوتی داشته و با رابطه جنسی واژینال میتواند اتفاقی برای پردهٔ بکارت افراد رخ ندهد و همچنین در افرادی که غشای پرده بکارت آنها حتی دچار آسیب میشود، این آسیب (که حتی میتواند نتیجه رویداد دیگری بجز رابطه جنسی باشد[۱۲]) بدون اینکه هیچ نشانهای باقی بگذارد در طول زمان میتواند بهبود یابد.[۱۳][۱۴] همچنین برخی از دختران اساساً بدون غشاء هایمن متولد میشوند[۱۵] که این نوع آزمایش باکرگی نمیتواند ادله ای مبنی برداشتن رابطه واژینال در آنها باشد. پس با این حال وضعیت این غشاء نمیتواند جهت ثبات داشتن یا نداشتن رابطه جنسی واژینال مورد استدلال و ارزیابی قرار گیرد (بجز مواردی مانند تجاوز جنسی که قربانی بلافاصله مورد معاینه پزشکی قرار میگیرد[۱۶]). همچنین این موضوع که داشتن واژن «شل» به معنی باکره نبودن یک دختر است دارای هیچگونه اثبات و پشتوانه علمی ای نیست؛ شکل و فرم هر واژن متفاوت است و واژنها طوری تکامل یافتند که خاصیت ارتجاعی داشته باشند. آنها در هنگام برانگیختگی جنسی شل میشوند تا آلت تناسلی مرد را در خود جای دهند و بعد از رابطه جنسی دوباره سفت شده و به حالت اول برمیگردند و برخی افراد نیز اساساً داری واژنی شلتر نسبت به سایرین هستند و ارتباطی بین فرم واژن و باکرگی وجود ندارد.[۸]

در یک مطالعه بر روی ۳۶ نوجوان باردار که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد نشان داد که کارکنان بهداشتی فقط در یک مورد از افراد توانستند نشانه قطعی رابطه جنسی واژینال را تشخیص بدهند.[۱۷] مطالعه دیگری که مورفولوژی پردهٔ بکارت را در دختران دارای رابطه جنسی با دختران بدون رابطه جنسی قبلی مقایسه کرد نشان داد 96 درصد از دخترانی که دارای رابطه جنسی بودند هیچگونه تغییر قابل تشخیصی در بافت پردهٔ بکارت خود نداشتند.[۱۸]

گاه از آزمایش اجباری باکرگی به عنوان نوعی شکنجه و تحقیر جنسی استفاده میشود.[۸] در جریان انقلاب ۲۰۱۱ مصر و پس از انتقال قدرت به شورای عالی نظامی این کشور، تعدادی از زنان معترض بازداشتشده در اعتراضات روز ۹ مارس مدعی شدند که به آنها اتهام روسپیگری وارد شده و پس از بازداشت مورد ضرب و شتم و آزمایش اجباری بکارت قرار گرفتهاند. عفو بینالملل در گزارش خود «اجبار زنان به تست باکرگی را مطلقاً غیرقابل قبول و رفتاری با هدف تحقیر زنان به دلیل زن بودن» توصیف کرد. همچنین سازمان بهداشت جهانی طی بیانیه ای تست بکارت را فاقد اعتبار و غیر علمی خواند.[۹

رابطه ی محافظت شده هم لطفن مطلب بزارید

هروقت صلاح دیدید

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، آزمایش دوانگشتی یا بکارت، باید هرچه سریعتر در جهان متوقف شود؛ همچنین این آزمایش هیچگونه جنبه پزشکی و علمی ندارد و عملی تبعیض آمیز و خشونت علیه زنان است.[۵]