2777
2789
عنوان

میشه بیاید

150 بازدید | 20 پست

بچه ها من دو هفته پیش رابطه داشتم جلوگیری طبیعی داشتیم ولی مطمعنم که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاد دقیقا از همون شب برای عقب افتادن پریودم ۳روز قرص ال دی خوردم حالا ۸روز از وقتم گذشتع ولی نشدم یعنی بحاطر اون ۳تا قرص اینطوری شدم ؟؟؟ی وقت حامله نشده باشم😥😥😥😥😥

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نشدی عزیزم تاثیر قرصاست

اخه الان ۸روز میگذره از مصرف قرصا یعنی ۳تا قرص انقدر تاثیر میذاره؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بخاطر قرصه هم تاخیر عادیه هم قرص اینطوری خوددنش برنامه چیز بهم میریزه

تا چند روز عادیه ؟؟؟

اخه الان ۸روز میگذره از مصرف قرصا یعنی ۳تا قرص انقدر تاثیر میذاره؟؟؟؟

۱۰روز طبیعیه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

سلام والا ما به فامیل داشتیم با اینکه  قرص میخورد باردار شد.قسمتت هر چی باشه همونه خواهری

اخه من قرص و ب عنوان جلوگیری نخوردم بخاطر یه کاری نمیخواستم سر وقت همیشگیم پریود شم قرص خوردم ک پریودم عقب بیفته فقط هم ۳روز خوردم

تا چند روز عادیه ؟؟؟

تا ۷ روز فکر میکنم

وقتی قطع میکنی ینی روز اخری ک قرص خوردی بعدش ۳_۷روز نرمالشه که تاخیر داره

حالا شما سه تا خوردی نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی خب کلا روند پریود بهم میزنه یکم

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم

ما یه سال و نیمه برای بارداری داریم بال بال میزنیم .تو نمیخوای باردار بشی.یه نصیحته خواهرانه اصلا جلوگیری نکن بعدا میشی مثل ما. 

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
ما یه سال و نیمه برای بارداری داریم بال بال میزنیم .تو نمیخوای باردار بشی.یه نصیحته خواهرانه اصلا جل ...

عشقم من نامزدم انشالله خدا به وقتش بهم بده نه الان