2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید

1379 بازدید | 12 پست
من کم کاری تیروئید از نوع هاشیماتو دارم یعنی کامل تیروییدم از کار افتاده.1 ماه هست با نظر دکتر قرصمو از 1 به 1.5 افزایش دادم . چون tsh ام 19.5 بود . از اون موقع لرزش درون ،تنگی نفس ،پر پری هم عقب افتاده .18 بهمن وقت دکتر دارم ولی تا اون موقع خیلی اذیت میشم .به نظر شمایی که کم کاری تیروئید دارید راه حلی هست ؟
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم کم کاری داشتم ولی نه به این شدت برای همین هم با قرص کنترل شده بود البته چند ماه پیش عمل کردم و راحت شدم بری همین نمی تونم راهنماییت کنم عزیزم
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن

دوستان منم کم کاری تیروئید دارم، به علت پایین بودن متابولیسمم دکتر تغذیه پیشنهاد خوردن لئوتیرونین به صورت نصف رو داده که برای تنظیم هورمون t3هست البته لووتیروکسینم  می خورم نمی دونم برای مصرف لئوتیرونین یکم دودلم، کسی لئوتیرونین مصرف کرده عایا

دوستان منم کم کاری تیروئید دارم، به علت پایین بودن متابولیسمم دکتر تغذیه پیشنهاد خوردن لئوتیرونین به ...

شما ریزش موتون برطرف شد؟منم کم کاری دارم قرص میخورم ولی خیلی ریزش مو دارم کف سرم خالی شده😣😥😭