2777
2789
عنوان

جاری معلم😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خودش پز نمیده به من خونواده شوهرم اونو بالاتر میبینن حواسشون هست چی بخوره چی بپوشه چجوری باهاش حر ...

حالا ازکجامطمینی به هاطرشغلشه ؟ من یه جاری ام به خاطر شغل پدرش و اینکه شوهرش هواشو خیلی داشت اینطوری احترام میشد

چیکار کردی

هیچی بی تفاوتم اوایل اذیت میشدم الان عین خیالمم نیس اصن برام مهم نیس 😂 بجاش من خوشگلترم و بیشتر از اون به خودم میرسم . مث اون شلخته نیستم. 😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی پدر راهنمایی رو در میارن یک عده با حمله اهمیت نده😂😂😂😂بلد بود یا میتونست اهمیت نده ک تاپی ...

دقیقا

اخه نمیشه هم اهمیت نداد

دوست ندارم چقتی من میرم جلوم یتیمچه بزارن ولی اون میاد بگن وای باید گوشت بخریم خب

شیـــرازززززی ام

خداروشکر دست برداشتن

اره همیشه میگن خدا نتیجه ی صبرآدمو میده .انقدر صبر کردم و دم نزدم .شوهرم فکر میکرد اون فرشته هست که از همه برام عذاب آورتر بود .دیگه خودش چند مورد دید و چند تا هم خواهر شوهرم گفت بهش دید با حرفای من یکی هست دیگه باورش کرد .انقدرم طرف مظلومه ظاهرا که نگو .اصلا آدم فکر نمیکنه انقدر سمی باشه

دقیقااخه نمیشه هم اهمیت نداددوست ندارم چقتی من میرم جلوم یتیمچه بزارن ولی اون میاد بگن وای باید گوشت ...

عزیزم برای من همین بودن نرفتم و به شوهرم هم گفتم

بدون دعوت که اصلا و ابدا نمیرم

مناسبت ها در حد یکی دو ساعت میرم

هر چی هم جلوم بزارن وقتی دعوت کنم مثل خودشون پذیرایی میکنم

تو با فکر کردن و حرص خوردن فقط خودتو مریض میکنی

مثل خودشون رفتار کن و اهمیت نده

دختر چشم آبی مورد💖