2777
2789
عنوان

مقصر خیانت کیست؟

726 بازدید | 50 پست

اگر روزی به شما خیانت شد ؛

حق ندارید خودتان را سرزنش کنید !

این اشتباه و ضعفِ فردِ مقابل شما بوده و هیچ توجیهی ، برایش منطقی نیست ...

اشتباه نکنید !

حتی اگر شما زشت ترین و بد اخلاق ترین آدمِ روی این سیاره هم باشید ؛

هیچ کس حق ندارد با این بهانه ها تحقیرتان کرده یا به شما خیانت کند ...

تنها حقی که می شود به این قبیل افراد داد ، این است که ؛

اگر در کنار شما حالشان خوب نیست ، بساطشان را جمع کنند و بروند ...

اما حق ندارند بمانند ، نقاب بزنند و با خیالِ راحت خیانت کنند ...

هرگز گناهِ دیگران را به پایِ ایراداتِ احتمالیِ خود نگذارید ...

شاید اگر همه در این خصوص محکم بودیم و خیانت را یک طرفه می دیدیم ، هیچ کس دلش به توجیه و فرافکنی خوش نمی شد ...

و شاید کمتر ، شاهدِ این هنجارشکنیِ غیر انسانی بودیم.

این نیز بگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت یعنی اینو تجربه کن اونو تجربه کن ببین جذابیتت چقدره ببین همه وابسته ت میشن ؟؟؟ آخرش میبینی همه یه چی بودن اون که واسه ت میمونه همسرته با یه مقدار پشیمونی برمیگردی پیشش وقتی که دلش سنگ شده مهرش کم شده و تازه حس کمبود پیدا میکنی ....خیانت واسه مردا یه هیجانه یه حس اینکه ببینم هنوز طرافدار دارم ...یه حس خودخواهیه که مگه چیه !!!!

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
مقصر اونیه که خیانت میکنه همیشه گفتم و میگم ادم باید انقدر شجاع باشه وقتی دید اخرشه بذاره بره دو رو ...

توی بعضی تاپیک خیانت ها یه عده ای حرفایی میزنن که حرص آدم درمیاد آخه چقدر کوته فکری

این نیز بگذرد

من خیانت دیدم و داغون شدم مادرم اجازه نداد زندگی کنم و ممنونشم . همیشه تو دلم میچرخید که کاش برگرده و بگه از چی من ناراضی بدد که خیانت کرد وقتی برگشت گفت اش‌کال از تو نبود بی لیاقتی خودم بود. برای بار دوم که با یکی آشنا شدم اون دیگه خوراکش خیانت بود و فهمیدم مردا این دوره زمونه خیانت رو وظیفه خودشون تلقی میکنن . کاش به بقیه مسعولیت ها هم اینقد حس وظیفه شناسی داشتن . 

هیچ  
توی بعضی تاپیک خیانت ها یه عده ای حرفایی میزنن که حرص آدم درمیاد آخه چقدر کوته فکری

اره دیدم اونایی که اینو میگن فردا پس فردا خودشون هم میرن با همین بهانه خیانت میکنن به نظرم

قطعاً کسی که خیانت میکنه مقصره مرد یازن وقتی باهم  ازدواج میکنن یعنی به هم متعهدشدن که تاآخرش پای هم بایستند نمیتونیم بگیم مثلاً چون آقا زنش خوشگل نبوده رفته خیانت کرده چون اصلاً توجیهه قابل قبولی نیست 

هرآدمیزادی ممکنه نقصی داشته باشه  زن ممکنه ازنظر زیبایی معمولی باشه ولی شوهرش نباید به خودش این اجازه رابده چون خانومم زیبا نیس برم خیانت کنم 

من که یک زن هستم نظرم اینه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
قابل توجه کسانی که میگن حتما یه جا براش کم گذاشتی

اصلاً نباید این جوربگن چون که هیچ آدمی کامل نیس 

بنابراین اگه چیزی کم گذاشته باشیم هم حق ندارن به ما خیانت کنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم