2777
2789
عنوان

خانه شریکی

69 بازدید | 13 پست

خانوما یه خونه با برادرش شریکیم دو طبقس یه طبقه اونا یکی ما

ما خودمون میخاستیم ازین محل بریم اما شوهرم گفت برادرش تازه یساله اومده شاید نتونه ....

الان اتفاقی دیدم خونشون گذاشتن بفروشن بدونه اینکه بما بگن ...

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

میترسم فروخته باشن اگهی مال یماه پیشه حالا چیکار کنم بخدا استرس گرفتم ادم با فامیل نمیتونه زندگی کنه غریبه که هیچی

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شوهرتون بچه بزرگ خانوادشونه؟

اره .

خب شما هم بفروشید

خب باید باهم بفروشیم چون ما به یه اندازه پول دادیم

میترسم فروخته باشن اگهی مال یماه پیشه حالا چیکار کنم بخدا استرس گرفتم ادم با فامیل نمیتونه زندگی کنه ...

دقیقااسترس چی گرفتی؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دقیقااسترس چی گرفتی؟؟

عزیزم استرس اینکه آب ما مشترکه خونه شریکی گاز مشترک پمپ اب پایینه با غریبه بنظرت میشه زندگی کرد؟

حتما فکر کردی حسودم؟

یعنی سند جدا نداره ؟ اگر نداره که باید رضایت شما هم باشه

ازین قولنامه حالا داره که تو سایت ثبت میکنن اما نوشته سونگ مال اونا سه دونگ مال ما

عزیزم استرس اینکه آب ما مشترکه خونه شریکی گاز مشترک پمپ اب پایینه با غریبه بنظرت میشه زندگی کرد؟ حتم ...

به تنهاچیزی فکرنکردم حسادت بود

غریبه خیلی وقتاازخودی بهتره اون اب وگازوایناروهم جداکنید این چه اشنایی هست بدون خبرشماخونشوگذاشته برافروش این ادم ازغریبه هم غریبه تره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖