2821
2789
عنوان

زایمان من...

181 بازدید | 12 پست

من بالاخره زایمان کردم تو سی و نه هفته و سه روز... 

بماند چی کشیدم درد الکی طبیعی بردم و آخر تو یه بیمارستان دیگه سز شدم.

اصلا خاطره قشنگی برام نشد فقط تصمیم آخر رو برای بچه ام گرفتم. 

بماند که چی ها دیدم، فقط یه سوالی در مورد سز داشتم. برای کنترل درد از چه مسکنی استفاده کردین؟

بعضیا مفنامیک اسید، بعضیا شیاف و بعضی دیگه مسکن های دیگه... من اصلا نمیتونم تحمل کنم چون دو مدل درد رو با هم بردم و زخم بدی خوردم... میشه راهنمایی کنید؟ 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیافت دیکلوفناک از همه بهتره

نمیشه ایبوپروفن مصرف کرد؟ 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

شیاف بهتره پس.  دکترم برام مفنامیک نوشته نوشته ولی بی اثره 

فقط و فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰استفاده کن.درضمن تبریک میگم

مرسی عزیزم

عزیزم .مبارک باشه قدم نورسیده.ازصمیم قلب درکت میکنم منم مثل شما زایمان کردم تامدت ها نتوستم کناربیام .خیلی عذاب کشیدم.من دوروزونیم توی هفته ی ۴۱ دردکشیدماااا درد.هعییی.😥

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
عزیزم .مبارک باشه قدم نورسیده.ازصمیم قلب درکت میکنم منم مثل شما زایمان کردم تامدت ها نتوستم کناربیام ...

سلام عزیزم.... 

واقعا بد بود تشخیص اشتباه برای من داشت گرون تموم می شد عیب نداره... دیگه همینه دیگه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز