2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
اگه جن نامسلمان باشه فقط اذیت میکنه

از کجا معلوم این بنده خدا سعی کرده باخرز دور کنه نشده

ولی بنظرم باهاش مهربون بشی اونم کاریت نداشته باشه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
چرا آخه باهاش خوب باشی باهات خوب نمیشه؟

اذیتم نمیکنه من خیلی خیلی ترسو ام بخاطر همین هیچوقت خودش دقیق نشونم نمیده ولی همش نگام میکنه همش حس سنگینی نگاهی دارم همش از گوشه چشم هاله سیاه میبینم الآنم اینا میگم سردرد شدیم میگه نگم. میدونی اینجوری خودم اذیت میشم بهم آسیب نمی رسونه یا بزنم همش نگام میکنه اذیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه جن نامسلمان باشه فقط اذیت میکنه

نمیدونم ولی تو خواب اذیتم نمیکنه مثلاً بخواد لولو خورخوره باشه من فرار کنم همش به شکل آدم میاد کنارم من میترسم فرار میکنم تا باحال اصلا آسیبی بهم نرسانده فقط من میترسم خسته شدم از حس سنگینی نگاه حتی الان روبروم جیش میکنم

از کجا معلوم این بنده خدا سعی کرده باخرز دور کنه نشده ولی بنظرم باهاش مهربون بشی اونم کاریت نداشته ب ...

میگم تا الان اصلا صدمه ای بهم نزده یا تو خواب شکل ترسناک بیاد کنارم همیشه تو خوابم مثل انسان بوده ولی من میترسم من نمیخوام دوتا بچه دارم یه ساله و ده ماهه شوهر دارم...

از کجا معلوم این بنده خدا سعی کرده باخرز دور کنه نشده ولی بنظرم باهاش مهربون بشی اونم کاریت نداشته ب ...

چندبار رفتم پیش ف ا به گیر میخواسته دورش کنه حتی یکبار تو خواب آسیب بهم نزده یا منو بترسونه فقط بچه هام کابوس میدیدن اذیت میشدن یا شوهرم انگار خواب بود کسی میزدش از خواب میپرید ولی کاری به من نداشت

میترسم همین الان حرف زدم بچه هام مخصوصا بچه 10 ماهم الان با گریه از خواب بیدار شد میترسم میترسم میتر ...

عزیزم حرز امام جواد عالی و تا میتونی ذکر لا حول ولا قوت الا بالله العی العظیم بگو بلند بلند بگو وقت بیکاری برای دور شدن اجنه س برای منم پیش اومده

یه شب از وابت بزن بلند شو نماز شب و کامل بخون . من خودمم این مشکل داشتم ولی برای من بد بود .من همین که ازدواج کردم خیلی اذیتم میکرد مخصوصا همسرمو با هیچ دعا یه صراظی مستقیم نشد .نماز شب خندم .و یه مدت از سرکار میومدم سوره بقره رو میزاشتم تو اسپیکر میزاشتم پخش شه جلو درهای وردی اب و نمک میرریختم . برای من به شکل همسرم در میومد و به طرز خیلی فجیعی بااهام رابطه برقرار میکرد وای خدا ترسناک بود

من حرز امام جوادم بردن خواهر کجایی

باید نمازشو بخونی و همیشه همراهت باشه و این ذکری که گفتم واسم معجزه کرد من جلوی روی خودم دیدم به شکل همسرم خیلی ترسیدم بکی دم گوشم انگاری گفت این ذکرو بگو وقتی گفتم دود شد رفت هوا بعد از اون ترسم ریخت حرز امام جواد هم پارسال از مشهد خریدم نمازشو خوندم همیشه همراهمه . الان که دارم مینویسم دارم حسش میکنم

یه شب از وابت بزن بلند شو نماز شب و کامل بخون . من خودمم این مشکل داشتم ولی برای من بد بود .من همین ...

چندین بار نماز خواندن نمیدونم مسلمونه یا نه همش بود خاک پشم گوسفند یا عطر حس میکردم خیلی زیاد شده بود بوهه

باید نمازشو بخونی و همیشه همراهت باشه و این ذکری که گفتم واسم معجزه کرد من جلوی روی خودم دیدم به شکل ...

منم حریم از مشهد خواندم با اسم خودم و مادرم و نمازش هم خواندم...اصله اصل بود الان سه سال همسرم داره بچم داره مادرم داره پدرم داره ولی از من رفتم حموم اومدم عیب شد. حتی کسی خونه نبود که برده باشه