اگر کسی باور نداره یا میترسه لطفاً نخونه. این دومین باره مینویسم چون نمیزاره هربار الکی پاک میشه الآنم پشت گردنم شدید درد گرفته میگه به کسی چیزی نگم ولی مینویسم. از بچگی بوی عطر خوبی حس میکردم وقتی ازدواج کردم دیگه بود قطع شد الان دوتا بچه دارم بعضی وقتا بوی پشم گوسفند خیس خورده حس میکنم. خیلی خوابهای ترسناک میبینم مخصوصا تو بارداری هربار ف ا ل گرفتم گفتند جن عاشق دارم دوبار خواستم دورش کنم که نقطه ضعف منو میدونه دوتا بچم دو شب کابوس میدیدن تا صبح گریه میکردند یا واقعا تو خواب میخواستن خفه شن یا همش خودم تو کارم گره افتاده بود یا همسرم عصبی شده بود مدام یکی بهش میگفت منو بزنه تا منصرف شدم نرفتم. یکبار هم رفتم حموم حرز امام جوادم بردن از تو خونه دیگه بعد چند سال پیدا نشد چندین بار خواب راب ط ه دیدم ولی تو خواب دوستش داشتم به شکل انسان اومده بود پیشم ولی کامل ضایع چون سرش غیر نرمال بزرگ بود بعد راب ط ه دستم گرفت خونه ها قدیمی مثل روستا نشونم میداد میلم به همسرم کم شده همش دوست دارم خود ارض
..کنم یا تو خواب چندین بار خواب راب...میبینم. من خیلی ترسو ام هیچوقت واضح ندیدم ولی همیشه مدام زیر چشم هاله سیاه میبینم ولی وقتی نگاه میکنم چیزی نیست مخصوصا وقتی همسرم شبکاره از ترس خوابم نمیبرم هر شب هاله سیاه زیر چشم میبینم همیشه سنگینی نگاهی حس میکنم خیلی میترسم.چندین بار قرآن هم خواندم جواب نداده.خلاصه وار گفتم کسی میتونه کمکم کنه لطفاً نگید برو پیش روانپزشک. بعضی وقتا دوست دارم باشه ولی هزار بار دوست دارم نباشه چیکار کنم این حس سنگینی نگاه و حس میکنم تنها نیستم اذیتم میکنه