2777
2789
عنوان

جن عاشق

431 بازدید | 41 پست

اگر کسی باور نداره یا میترسه لطفاً نخونه. این دومین باره مینویسم چون نمیزاره هربار الکی پاک میشه الآنم پشت گردنم شدید درد گرفته میگه به کسی چیزی نگم ولی مینویسم. از بچگی بوی عطر خوبی حس میکردم وقتی ازدواج کردم دیگه بود قطع شد الان دوتا بچه دارم بعضی وقتا بوی پشم گوسفند خیس خورده حس میکنم. خیلی خوابهای ترسناک میبینم مخصوصا تو بارداری هربار ف ا ل گرفتم گفتند جن عاشق دارم دوبار خواستم دورش کنم که نقطه ضعف منو میدونه دوتا بچم دو شب کابوس میدیدن تا صبح گریه میکردند یا واقعا تو خواب میخواستن خفه شن یا همش خودم تو کارم گره افتاده بود یا همسرم عصبی شده بود مدام یکی بهش میگفت منو بزنه تا منصرف شدم نرفتم. یکبار هم رفتم حموم حرز امام جوادم بردن از تو خونه دیگه بعد چند سال پیدا نشد چندین بار خواب راب ط ه دیدم ولی تو خواب دوستش داشتم به شکل انسان اومده بود پیشم ولی کامل ضایع چون سرش غیر نرمال بزرگ بود بعد راب ط ه دستم گرفت خونه ها قدیمی مثل روستا نشونم میداد میلم به همسرم کم شده همش دوست دارم خود ارض

..کنم یا تو خواب چندین بار خواب راب...میبینم. من خیلی ترسو ام هیچوقت واضح ندیدم ولی همیشه مدام زیر چشم هاله سیاه میبینم ولی وقتی نگاه میکنم چیزی نیست مخصوصا وقتی همسرم شبکاره از ترس خوابم نمیبرم هر شب هاله سیاه زیر چشم میبینم همیشه سنگینی نگاهی حس میکنم خیلی میترسم.چندین بار قرآن هم خواندم جواب نداده.خلاصه وار گفتم کسی میتونه کمکم کنه لطفاً نگید برو پیش روانپزشک. بعضی وقتا دوست دارم باشه ولی هزار بار دوست دارم نباشه چیکار کنم این حس سنگینی نگاه و حس میکنم تنها نیستم اذیتم میکنه

سلام اگه خواستین شخصی پیام بدین تا یکی بهتون معرفی کنم بگه چکار کنین بخاطر این میگم شخصی چون اسم خود ...

میترسم همین الان حرف زدم بچه هام مخصوصا بچه 10 ماهم الان با گریه از خواب بیدار شد میترسم میترسم میترسم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیز

یه حاج آقایی هست تو قم من شماره ش رو میدم بهش تو روبیکا یا ایتا پیام بده مشکلت رو بگو حل می شه انشالله.

فقط اینکه به هیچ عنوان به هیچ عنوان به دعا نویس و رمال مراجعه نکن خونه خراب میشی، ایشون مطمئن هستن

09905431130 حاج آقا حسن زاده

من رفتم پیش یه بنده خدایی مغازه دار هست...حرز امام جواد رو داد و حذر ابودجانه..این دومی علاوه بر اینکه باید پیش خودت باشه یه قاب باید ازش خبری بذاری توی خونه. تا از خونت هم دور بشه

من رفتم پیش یه بنده خدایی مغازه دار هست...حرز امام جواد رو داد و حذر ابودجانه..این دومی علاوه بر این ...

میگم جرز امام جواد من در آوردم رفتم دوش گرفتم اومدم نبود بردن یعنی جواب نمیده . کسی هم نبود بگم فلانی شاید دزدیده. منو همسرم با همدیگه رفتیم حموم در شدیم نبود

میگم که حرز ابودجانه نمیذاره بهت نزدیک بشن

کسی سراغ ندارید ازش بگیرم

هر موقع در مورد این موضوع صحبت میکنم سر درد شدید میشم الان پشت سرم گردنم سرم داره میشکنه از درد و سنگینی میخوام بیهوش بشم نمیزاره پیام بدم

کجاها دوست داری باشه تابحال ازش چیزی خواستی خدا من چقدر زشتم که جن هم عاشقم نشد

نگو خدا به رو کافر هم نیاره. تو زندگیم کنارم باشه ولی نمیخوام. خیلی ها گفتند ازش بخواه،وسوسه میشم ولی سریع پشیمون میشم بهش صدبار گفتم من چیزی ازش نمیخوام میترسم میخواد باشه نباشه فقط کاری به کارم نداشته باشه خودش نشونم نده اذیتم نکنه من چیزی نمیخوام نه اون کاری بهم داشته باشه نه من. چون دوست دارم زندگیم کنم

کسی سراغ ندارید ازش بگیرم هر موقع در مورد این موضوع صحبت میکنم سر درد شدید میشم الان پشت سرم گردنم س ...

نمیدونم کدوم شهری...میخوای شماره مغازه برات بفرستم زنگ بزنی شاید برات پست کنه؟

نگو خدا به رو کافر هم نیاره. تو زندگیم کنارم باشه ولی نمیخوام. خیلی ها گفتند ازش بخواه،وسوسه میشم و ...

چرا آخه باهاش خوب باشی باهات خوب نمیشه؟

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.