2777
2789
یه آزمایش دیگه دارم باید انجام بدم جوابش وسط هفته میاد همه رو با هم میبرم که دکتر ببینه ولی تا اون م ...

خدانکنه .. ولی خب ناراحت نباشین طبیعیه نمیشه گفت چون سابقه خونوادگی دارین پس شما هم مبتلا شدین، فقط استرسو از خودتون دور کنین و آروم باشین تا جواب آزمایشتون بیاد امیدوارم که چیزی نباشه شما هم بد ب دلتون راه ندین 🙏🏻

🎭 Eccedentesiast 🎭

خدانکنه .. ولی خب ناراحت نباشین طبیعیه نمیشه گفت چون سابقه خونوادگی دارین پس شما هم مبتلا شدین، فقط ...

ممنون که جواب دادین، به نظرت پیش دیابته یا دیابت؟ چون به نظرم از ۱۴۰ به بالا دیابت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون که جواب دادین، به نظرت پیش دیابته یا دیابت؟ چون به نظرم از ۱۴۰ به بالا دیابت باشه

خواهش میکنم، بازممیگم ۵۰ ۵۰ هستش ولی خب اینکه ۱۴۰ باشه دلیل بر داشتن دیابت نیست مورد داشتم طرف ۳۰۰ ب بالا بوده ولی مقطعی بوده و صرفا واسه مصرف بیش از حد شیرینی و غذا بوده و رفع شده مشکلشون .

🎭 Eccedentesiast 🎭

یکماهی میشه مصرف شکر رو قطع کردم رژیم کاهش وزن دارم

خوبه همین جوری ادامه بدید برای سلامتیتون هم بهتره کلا رژیم به تناسب اندام و جلوگیری از بیماری ارثی و زمینه ای هم کمک میکنه گرچه لاغری هم علائم دیابته ولی باید در حد نرمال باشه کاهش وزنتون

🎭 Eccedentesiast 🎭