2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۴۰ سال؛ پارسال آزمایش دادم ۱۰۱ بود دکتر گفت مهم نیست؛ پدرم دیابت نوع ۲ دارن، معذرت میخوام یکهفته میش ...

خب واسه سن شما تو رنج صد خوبه نرماله ولی باید واسه احتیاط بیشتر آزمایش بدید اینکه میگید تو خونواده هم سابقه دارید هم میتونه ارثی باشه که یکی از علائمش ادراره اگر عفونتتون جدیه باید ب دکتر مراجعه کنید ک کنترل بشه

🎭 Eccedentesiast 🎭

خیلی از دیابت میترسم توی این سن ممکنه دیابت داشته باشم؟

توی سن های بالاتر علائمش نشون داده میشه ولی به نظر من احتمالش پنجاه پنجاه هست حتما باید چک کنید در کل جای نگرانی نیست فقط مراقب باشید

🎭 Eccedentesiast 🎭

توی سن های بالاتر علائمش نشون داده میشه ولی به نظر من احتمالش پنجاه پنجاه هست حتما باید چک کنید در ک ...

یه آزمایش دیگه دارم باید انجام بدم جوابش وسط هفته میاد همه رو با هم میبرم که دکتر ببینه ولی تا اون موقع سکته کردم رفتم قبرستون