2777
2789
عنوان

کاششش

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی

شما که خیلی جوونی ( البته فضولی نباشه ☺️) منظورم اینه احتمالا دلمشغولیها و افکار شما با من کاملا فرق داره! الان شما نباید غصهی چیزیو بخوری که ! باید فقط شاد باشی ، بگی ، بخندی!

با غم و غصه هیچی درست نمیشه! منم اشتباه کردم ! ☺️

از فردا نمه چی تعطیل ، فقط شادی آزاده !

شاد باشی 🙏☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

شما که خیلی جوونی ( البته فضولی نباشه ☺️) منظورم اینه احتمالا دلمشغولیها و افکار شما با من کاملا فرق ...

نمیدونم

تو روابطم(دوستانه)موفق نیستم احساس میکنم

تورکم ایرانیام / تنم فدای وطنم /برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

میترسم از تنهایی

حرف شما میدونی مثل چیه

مثل اینکه دختری از ترس ترشیده شدن تن به رابطه جنسی با هرکس بده که به واسطه اون بیان بگیرنش

والا

کجای کاری خانومممم

عزت دست خداست

به جای این غصه خوردن

بگو خدایا آدم هایی رو سر راهم بزار که دوستم دارن

نمیدونم تو روابطم(دوستانه)موفق نیستم احساس میکنم

فقط بخاطر همین غصه میخوری؟ این چیزی نیست که!

منو ببین ! خدایی چیزی تو دلم نیست! هیچ منظوری ام ندارم ! فقط دلم گرفته و میام اینجا و خیلی راحت با همه حرف میزنم ( البته نه همه ! چون بعضیا اشتباهی متوجه میشن و متاسفانه توهین میکنن ☺️ اما من بازم دلخور نمیشم و عذرخواهی میکنم)

منظورم اینه تو رابطه با دوستان باید اولین چیزی که داشته باشی جنبهاس! زود رنج نباشی ، زود از کوره در نری ، بعضی وقتا دوستاتو ببخشی حتی اگه حق با توعه ! بعضی وقتا کوتاه بیای ، مهربون باشی و این چیزا دیگه!

مطمئن باش طرف مقابل هم انسانه ! تو یکبار ، دوبار نه سه بار که خوب باشی طرف مقابل هم به صورت ناخودآگاه و ناخواسته باهات خوب میشه !

خوشحال میشم کمکت کنم ☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.