2777
2789
عنوان

کاششش

55 بازدید | 22 پست

کاش بی تفاوت بودم نسبت به همه چی

به همه ی اتفاقا

به مسخره ترین موضوعا

به کوچکترین بدی ها

به کوچکترین دلگیری ها

کاش انتظار نداشتم از کسایی که تو قلبمن...

تورکم ایرانیام / تنم فدای وطنم /برای رسیدن به آرزوم دعا کن برام

بیشتریا همینن

مثلا خود من

اینکه امیدار باشی به روزای بهتر و تلاش کنی که از این حال دربیایی خیلی خیلی کمک کننده اس

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی. وظیفه ی ما جنگیدن با شیطان نیست، وظیفه ی ما رفـــاقت با خداست.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همین بده دیگه! اگه مثل خیلیا هیچی برامون مهم نبود اینقدر غم و غصه نداشتیم. جالبه که کسیام درک نمیکنه !

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

بیشتریا همیننمثلا خود مناینکه امیدار باشی به روزای بهتر و تلاش کنی که از این حال دربیایی خیلی خیلی ک ...

کاش وابسته نباشم همین

همین بده دیگه! اگه مثل خیلیا هیچی برامون مهم نبود اینقدر غم و غصه نداشتیم. جالبه که کسیام درک نمیکنه ...

جالبهدبخوای چیزی عمبگی ب کسی میگن دیوونه ای این چیزا برات مهمه

آره خیلی خوبه که نداشته باشییعنی بی تفاوت باشیسخته ولی شدنیه تمرین کن من خودم دنیا رو آب ببره منو خو ...

نسبت ب هر پوضوعی؟

کاش وابسته نباشم همین

پس روی قسمت عزت نفس و رهایی خشم کارکن

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی. وظیفه ی ما جنگیدن با شیطان نیست، وظیفه ی ما رفـــاقت با خداست.

عزت نفس داشتم و دارمجلو همه نگهش میدارم ولی جلو دلم کممیارم

منظورمنم جلوی خود خودته توی ته وجودت.. وگرنه بقیه هیچ ان

نسبت ب هر پوضوعی؟

نصبت به هر موضوعی....

ببین عزت و ذلت به دست خداست

موندنی میمونه

رفتنی میره

حل شدنی حل میشه

والا

سخت نگیر

این دنیا یک بازیه

به قول امام علی این دنیا یک شوخی بیش نیست ...

هرچی راحتتر بگیری راحت میگذره

نصبت به هر موضوعی....ببین عزت و ذلت به دست خداست موندنی میمونه رفتنی میره حل شدنی حل میشه والا سخت ن ...

های خواهر

جالبهدبخوای چیزی عمبگی ب کسی میگن دیوونه ای این چیزا برات مهمه

وای دقیقا 👍☺️ میگن حوصله داریا ! برو فکر نون باش ! مثل اینکه خود منی ! 😂

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.