2777
2789
عنوان

لایک به این پست

195 بازدید | 11 پست

عجب جام جهانی‌ای شد واسمون، قهرمان آفریقا رو بردیم، با یه گل به قهرمان جهان باختیم،با قهرمان اروپا مساوی کردیم !

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انصافاً خوب بازی کردیم بازیه قشنگی بود ولی نباید انتظار می داشتیم که ایران ازقهرمان جهان برتر بشه

من بشخصه انتظار داشتم ۱۶یا۱۷تا گل پرتغال به ما بزنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
😳😳😳مگه جنگه

پانزده سال پیش ایران رفت جام جهانی اون وقت رونالدو دوتا گل پشت سرهم زد به ایران

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
پانزده سال پیش ایران رفت جام جهانی اون وقت رونالدو دوتا گل پشت سرهم زد به ایران

داري ميگي ١٥ سال پيش

اونم ٢ تا

الان تيم خيلي وضعش فرق كرده ديديد كه هم پرتقال هم اسپانيا مرد تا برد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

داري ميگي ١٥ سال پيش اونم ٢ تا الان تيم خيلي وضعش فرق كرده ديديد كه هم پرتقال هم اسپانيا مرد تا بر ...

والا آقای مهدوی کیا توی برنامه فردوسی پور چیزدیگه ای میگفت میگفت واقعاً انتظار داشتن خیلی بیش تر ازاینا گل بخوریم

والا آقای مهدوی کیا توی برنامه فردوسی پور چیزدیگه ای میگفت میگفت واقعاً انتظار داشتن خیلی بیش تر ازا ...

ايشونم كم لطفي كردن 

تيم ملي رومونو سفيد كرد و اين قبيل حرفارو رد كرد با بازياي خوبش

ايشونم كم لطفي كردن  تيم ملي رومونو سفيد كرد و اين قبيل حرفارو رد كرد با بازياي خوبش

قشنگ بازی کردن ملی پوشای ایرانی