تو عقدم میترسم بعد طلاق نتونم تنهایی طاقت بیارم مورد بهترم نیاد
همسرم از نظر ظاهر به دلم نشسته سنش هم بهم میخوره از نظر کارم خوبه پسر کاریه خانوادشم خوبن دوسم داره محبت کلامی زیاد میکنه وقت میذاره اهل مواد نیست تا اونجا که میدونم اهل دختر بازی هم نیست امااا
خودشیفته ست ،سخت گیره بددلی داره، کنترلم میکنه اما خودش همه چی رو نمیگه ،خیلییی حساسه به همه چی اما خودش هرکار بکنه تو نباید ناراحت بشی و تازه میزنه زیرش انکار میکنه که این کاررو کردم یا این حرف رو زدم ،اهل توهین و تحقیر وتهدیده،دوست داره برا همه قدرت نمایی کنه بلوف بزنه شاخ شونه بکشه پز بده، بقیه موقع ها میگه من انقدر دارم من پولدارم اما موقع خرج کردن که میشه برا هزار تومنش زورش میاد و منت میکنه ،کلا دوست داره گوش ادم روببره تو زمینه مالی خیلی حسابگره هیچی به نام خودش نکرده از اولم سر مهریه و وسایلی که میخواست بخره و طلا چونه میرد اخرم کمتر خرید از بقیه همه جور انتطار داره و هر کیم هر چی میکنه کارای بقیه به چشمش نمیاد اما برا خودش رو هزار برابر میکنه خودش دروغ بگه پنهان کاری کنه حرف بد بزنه با زنی گرم بگیره اشکال نداره اما برا زنش داره ،کلا زنه نباید ازش انتقاد کنه بگه بالا چشمت ابروعه ،عصبی زود داد وهوار راه میندازه