بچها طبیعیه شوهر من اینقدددد از مژه گذاشتن و ژل زدن و ایجور چیزا بدش میاد ک حتی دعوا میکنه باهام ک نزنی یوقت؟ 😐 ی روز دعوامون خیلی شدت گرفت کلا خیلی حساسهه هم در بقیه موارد..میشه کنترل کرد حالا ولی این موردارو نه
من دوسداشتم برم ابروهامو میکرو کنم انقد گفت نه که خودمم زده شدم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وای توروخداا..دیگ گریم میگیره ب این چیزا بخدا سر چیزای سادهه
بعضی اقایون سادهپسندن
اخه یه بحث دیگه هم که هست ادم اینجوریه که میره لبشو ژل میزنه احساس میکنه دماغه بزرگه بعد میره دماغ عمل میکنه میبینه باز کمه یچیزی 😂
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
شوهر منم حساسه ،آیه و قسم که بخاطر پولش نمیگم ،همینجوری دوستت دارم ،بعضی آقایون پلنگ دوست دارن بعضیا ساده پسند و نچرال میخوان
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
اره خب😂 دماغ عمل میشه بعد ژل لبه بعد گونه و فکه بعد چونست همیطوو کم کم😂
😂😂