چندین بار این تاپیک زدم ولی ترکید نتونستم بخونم نظراتو .من واقعا چاره ای نداشتم عاشق این پسر بودم که اومد خواستگاریم نتونستم بهش جواب منفی بدم عقد کردیم وخوشبختیم باهم ، اما قبل ازدواج فقط یکماه با پسر عموش به قصد ازدواج آشنا شده بودم که ایشون با حرفاش گولم زد میگفت قرارها بیاد خواستگاری و ... تو دیتی که قرار شد برای آشنایی بیشتر باشه، منو بوسید و معذرت میخوام ب پایین تنه من دست زد ، من اینجا اعتراضی نکردم البته با اصرار این کارو کرد ، بعدش بدون اینکه چیزی به من بگه میخواست از پ.ش .ت به من تجاوز کنه که اجازه ندادم و اونجا فهمیدم قصدش فقط سواستفاده ست . اومدم خونه و بهش پیام دادم که من همچین آدمی نیستم ک اون هرکاری دلش بخواد باهاش انجام بده گفتم اگه دنبال همچین ادمیه اون آدم من نیستم ، گفتم من هرزه نیستم و اگه رفتم دیدنش فقط برا آشنایی بیشتر بوده ، اون لحظه هم که منو بوس کرد نمیدونم چرا هیچ واکنشی نداشتم ، چون واقعا بفکرم هم خطور نکرده بود که ممکنه همچین حرکاتی رخ بده ازش و آمادگی نداشتم ، اما نزاشتم به بالاتنم دست بزنه یا وقتی اشغال شلوارش رو پایین کشید که به من تجاوز کنه ، نزاشتم و محکم لباسمو گرفتم که کاری نکنه ، بعد از اون پیام هام ازم خواست فقط دوست بمونیم گفت شرایط ازدواج ندارم که من قبول نکردم بهش گفتم من از اولش حرف زده بودیم دنبال رابطه بی هدف نیستم و کات کردیم ، بعد از یکماه همین شوهرم اومد خواستگاریم و من چون واقعا عاشقش بودم هرچند سنتی بود ازدواجمون ولی دوستش داشتم ، اشنامونه بهش جواب مثبت دادم ، آیا من اشتباه کردم ؟؟؟ از این نمیترسم که رازم برملا بشه ، عذاب وجدان دارم نسبت به همسرم و اینکه یک اشغال منو لمس کرده ، احساس ناپاک بودن دارم ، من اشتباه کردم به خواستگارم جواب مثبت دادم؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اینقدر خودمو عذاب میدم که نگو در حدی که نسبت به همسرم بی توجه شدم چون تا میاد کنارم همش احساس ناپاک ...
زمانی ناراحت باش که همزمان با چند نفر رفتی گشتی تیغش زدی و باهاش رابطه داشتی
این احساس از پاکی شما میاد توبه کنید و خودتونو ببخشید قشنگم ، خودتونو بیشتر دوست داشته باشید، ارزش شما بالاست ♥️ خاطرتونو آزرده نکنید و این جمله رو تکرار کنین من توبه کردم و این اتفاق تمام شده و بابت عشقتون شکرگذار باشین