2777
2789
عنوان

خونه خریدن

201 بازدید | 13 پست

بعد چندوقت ی خونه پیدا کردم که واقعا فروشندس تقریبا خوبه محلش ساختمونش نقشه داخلیش ب پول منم میخوره فقط تنها ایراد لغنتیش اینکه پارکینگ نداره منم میخام فقط بخرم تو این اوضاع یکم وضع بهتر شد بفروشم باوام بهترش بخرم همه میگن پارکینگ نداره نمیارزه فروش نمیره بعدا

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازار افتضاحه هروز دبه میکنن پای معامله نمیان اوناییکه میفروشن یا سال ساختشون زیاد یا توی مجتمع های چندواحدی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اره من خودم باشم، بدون پارکینگ نگاه نکرده رد میکنمباد میکنه رو دست ادم. بیشتر بگرد

نیست یا مثلا ی پارکینگ دار با شرایط مشابه دو میلیارد اختلاف قیمتش که اصلا ی پارکینگ تو این محله انقدااا نمیارزه همه منتظرن گرونتر بسه این اوضاع کوفتی ب سامان بریه

بازار افتضاحه هروز دبه میکنن پای معامله نمیان اوناییکه میفروشن یا سال ساختشون زیاد یا توی مجتمع های ...

مجتمع چند واحدی کوچیک باشه بدون پارکینگم باشه فروش میره. چون اونا خواخان زیاد دارن کسایی که حتی ماشین ندارن که پارکینگ لازم داشگته باشن

اما خونه خوب بدون پارکینگ کسی نمیخره

منم مثل شمام ازطرفیم خونه ای که همه چی تموم باشه پیدا نمیکنم،یا سال ساخت پایین اسانسور و پارکینگ دار ...

تو همین یماهه خونه متری ۳۰تا ۴۰تومن گرون شده فروشنده هم تو بازار نیست بدبختی مثلا هرجا میری زنگ میزنن بازدید اکثرا میگن پشیمون شدن خب من چه غلطی بکنم

من قبل عید دنبال خونه بودم جنگ شد قدرت خریدم از ۱۳۰متری نوساز و فول رسبد ب ۷۰متری چندسال ساخت. اگه یبار دیگه ملک تکون بخوره دیگه نمیتونم بخرم توام هرچی پیدا کردی بخر بنظرم خونه بدون اسانسور یا بدون پارکینگ بهتر از خونه نداشتنه

من قبل عید دنبال خونه بودم جنگ شد قدرت خریدم از ۱۳۰متری نوساز و فول رسبد ب ۷۰متری چندسال ساخت. اگه ی ...

اخ اخ دلم خونه،منم میخواستم متراژ بالا کلید نخورده بخرم جنگ همه چیو ریخت بهم،

چقدر به این حرفت نیاز داشتم یکی بهم بگه بخر،هولم بده به سمت خرید خیلی بهش فکرمیکنم بخدا شبا خواب وخوراک ندارم

ان شاالله یه خوبشو میخری به دلت بشینه،

برای منم دعا کن