2777
2789
عنوان

خاستگار

62 بازدید | 3 پست

وستان نظرتون راجب این پسر چیه؟ پسر بسیار سالم با اخلاق و خوبیه با شخصیت ولی اعتقاد داره بیشتر پولشو باید پس انداز کنه تا ده سال دیگه بتونه خونه بخره! خونه و ماشین نداره مقداری خسیسه حتی برای خودش چون توی چهار جلسه که دیدمش لباسش همش همون بود و میگه بیشتر باید پس انداز کنه و جمع کنه خانوادم میگن نه خودم دلم اره هست ولی خب میگه هرچی دربیارم باید بیشترشو پس انداز کنم ینی زندگیو یکم سخت میگیره ، پدر مادرش هم نمیتونن کمکش کنن خودشم میگه نه از بابام نمیخوام کمک کنه البته خیلیم پدرشم خیلی نمیخواد کمک کنه اصلا و ابدا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/