2777
2789
عنوان

💔

80 بازدید | 11 پست

همیشه با حرفاش حالمو بد میکنه پر از کینه پر از طعنه پر از نیش یجوری اعتماد بنفسمو خورد میکنه یجوری با من صحبت میکنه که من تا ماه ها که باید بشینم گریه کنم بعد ماه ها که گریه هام تمومم شد یجوری حس کمبود دارم که اصلا جرعت زندگی ندارم اصلا نمیتونم درک کنم چرا یه ادمی باید اینجوری بشه بخدا من با تمام وجودم دوستش دارم نه بی احترامی ای نه چیزی سنشم زیاده اخه بگی حسادت و چیزی نه کاش هیچوقت تو زندگی من نباشه واقعا

نازک نارنجی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یه افسرده ی بدبختم نمیتونم فقط میتونم گریه کنم

ببین یبار باهاش برخورد کن ببین چه لذتی داره

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

ببین یبار باهاش برخورد کن ببین چه لذتی داره

اون زمان که جون داشتم برخورد کردم پررو تر از این حرفاست که اصلا روش تاثیری داشته باشه

بهم زنگ زد الان یجوری با من داره صحبت میکنه انگار من عقب مونده ای چیزی غم اخرشم گف گمشو

نازک نارنجی

اون زمان که جون داشتم برخورد کردم پررو تر از این حرفاست که اصلا روش تاثیری داشته باشه بهم زنگ زد الا ...

وا مرض داره؟چرا اینجوری میکنه

یه دنیایی عجیبی خواهر به خواهر رحم نمیکنه

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.