2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

105 بازدید | 12 پست

میگم یه سوال .اگر واقعا این چیزا وجود نداره پس چرا خیلی ها جواب گرفتن ؟ مثلا ما تو اقوام داریم همیشه برای رزق و روزیشون و درامدشون دعا میگیرن به خدا پول پارو میکنن .انقدرم زندگیشون توپه هم درون هم بیرون زندگیشون

یعنی چیزی به عنوان دعای رزق و روزی و افزایش درامد نیست ؟

فکرنمیکنم

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعایی برای زیاد شدن رزق و روزی وجود نداره هر چی کاسه بدی همونقدر اش میخوری تلاش کن کار حلال داشته باش تا روزیت زیاد شه کمک هم حتما کن حالا ما یه مدت خیلی بدبیاری میاوردیم رفتیم طرف گفت چشم نظره و حرف پشتتون خیلی زیاده یه دعا سنگین برا چشم زخم داد تا دوباره اوضاع روال شد

دعایی برای زیاد شدن رزق و روزی وجود نداره هر چی کاسه بدی همونقدر اش میخوری تلاش کن کار حلال داشته با ...

ما واقعا تلاش میکنیم دونفری .ولی نمیشه اصلا کار از کار پیش نمیره اصلا هیچ کاری انجام نمیشه .حتی ساده ترین امورات

ما واقعا تلاش میکنیم دونفری .ولی نمیشه اصلا کار از کار پیش نمیره اصلا هیچ کاری انجام نمیشه .حتی ساده ...

اخ درک میکنم ماهم وضعمون همین بود تازه دعواهای وحشتناک پدر مادرم به کنار ممکنه شماهم حرف های پشتتون و حسادت بهتون زیاد باشه حدیث کسا زیاد بخون تو خونه هر کنج خونه بشین حدیث کسا بخون هم شما هم همسرتون

یعنی چشم و نظر میتونه این کارو کنه ؟

من واقعا بهش اعتقاد دارم حسادت اطرافیان و چشم نظر واقعا آسیب زنندس دیدم تو اطرافم مثلاً برا ما یهو تو خونه بی دلیل یچی خراب میشد خودمون مریض میشدیم ماشین بابام الکی الکی خراب میشد پول در میومد ولی همش برا خرابی و این چیزا خرج میشد

وای وای دقیقااا

اگر میخوای دعا هم بگیری حتما حتما حتما پیش آدم درست برو پیش رمال و دعا نویسا اونجوری نرو که یه درد دیگه اضافه میشه میشه قوز بالا قوز این آدمی که ما میرفتیم پیشش فقط تو کار قرآن و دعاهای قرآنی بود همین چشم زخم و اینا