2777
2789
عنوان

کیریس چطوری؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 60 پست
وای           نمیدونم بخندم یا گریه کنم    

خدایی اونا که تماشاگر نما بودن و فرهنگمون به سخره گرفتن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره بپرسيم چيطوري ، كيريس😂

دقیقا چیطوری بهتر بود وای کیریس گفتن در ایران جاودانه شد😂😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
کدوما؟؟

اونا که جلو هتل اغتشاش کردن😤

یجوری نوشتی انگاری فحشش دادیا 🤣😁

عاشقتم😂😂حالا فحش که نه اما تمسخر داشت

مهدوی کیا داره حرف میزنه از استعداد های کشورمون تو سن کم که بهشون اهمیت نمیدن این عادل چی بی ادبه می ...

عادل عشقه منهههههههههه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
عادل عشقه منهههههههههه

تمرکز نداره منم عاشقشم ولی وسط حرف میپره من صحبت های مهدوی کیا رو دوست دارم میپره یهو وسط حرف خوب نکن پسرم...

در من چیزی کم بود و در این زندگانی چیزی کج‌...
تمرکز نداره منم عاشقشم ولی وسط حرف میپره من صحبت های مهدوی کیا رو دوست دارم میپره یهو وسط حرف خوب نک ...

خخخخ عاشق همین کاراشم 😁😁😁😁😁

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

من عشق رونالدو بودم ولی چه بی عصاب بازی در میاورد جلو مسی پیکه و سوآرز که درتی هم خیلیتشون بازی میکنن اینجوری نمیکرد

در من چیزی کم بود و در این زندگانی چیزی کج‌...
هر چی فک میکنم طارمی رو درک نمیکنم چکاری بود پسر اخه؟

کاش دقیقه ۹۴ گل میشد البته استرس زیادی داشتن بازم دمشون گرم