2777
2789
عنوان

کیریس چطوری؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زحمت کشیدن از رونالدو بدم اومد

پرتغالیا اصلا مردونه بازی نکردن دنبال وقت تلف کردن بودن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

واقعاچقدالکی میخندیدولی ظاهرش نشون میدادکه داغونه مردیکه چرت

خیلی مغروره وخنده ه که میکرد دهنش مثل دهن کفتار میشد

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
باران دیدی 😭😭

اره خوشگلم وقتی اسم کیریس به جا کریس اینستا دیدم از خنده ترکیدم ابهتش واسه ایران شکست

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اتفاقا اصلا مهم نیست  مهم اینه ما عالی و فراتر از انتظار بودیم و قهرمان اروپا رو به وادار به و ...

از بچگی این ها دارن حرفه ای بازی میکنن نه مثل بچه های تیم ملی ما که تو ۱۸ سالگی تازه اولین بازیشو کرده مهدوی کیا خووب گفت واقعا

در من چیزی کم بود و در این زندگانی چیزی کج‌...
خدایی من میگفت نهایتا تا فرودگاه میرن و بر میگردن توقع برد و تساوی نداشتم

ولی من برعکس! هیچوقت ایرانمون رو دست کم نگرفتم☺☺❤

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
اره خوشگلم وقتی اسم کیریس به جا کریس اینستا دیدم از خنده ترکیدم ابهتش واسه ایران شکست

اره همین که تو حسرت گل موند خودش کلیه  

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
ولی من برعکس! هیچوقت ایرانمون رو دست کم نگرفتم☺☺❤

اخه قبلا هم جلو پرتغال بوریم اونسال که با مکزیک و پرتغال و آنگولا هم گروه بودیم و همه میگفتن خوب شد گروه ۴ تیم پنجم نشدیم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نمیدونم چرا دلم نمیومد اخراجش کنن

وقتی لبخنداشو میدیدم و اینکه میبالید به خودش خوشحال شدم کارت زرد گرفت😂😁😉خیلی مغرور بود به خودش

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اره همین که تو حسرت گل موند خودش کلیه    

واقعا👍👍

چرا این کارو کرده بودن باهاااش ؟؟!!!!!

برا اینکه بد خواب بشه نتونن بازی کنن😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)