2777
2789
عنوان

کسی با تخمک اهدایی باردار شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 107081 بازدید | 139 پست
یه مورد واسه تخمک اهدایی پیدا کردم گفت 1800،000 می گیره

خواهر من پارسال گرفت

و چون خیلی حساسه

بین اون خانم و همسرش صیغه محرمیت خوندن 

البته همسرش پشت پرده بوده و اصلا ندیده خانم رو

و کل مراحلش ما بودیم 

الان بچه کپ شوهر خواهرم و عمه هاشه 

و 17 ملیون پول داد 

سلام عزیزم  می تونم ازتون درباره احساستون بعد از بارداری و به دنیا اومدن دخترتون بپرسم؟ می دون ...

اصلا نمیشی

خواهر من گرفته و عاشق بچشه

از قبل هم یه پسر داشتن

چون پسرش مشکل ژنتیکی داشت مجبور شدن تخمک بگیرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه این تاپیک مال ۸۹

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اصلا نمیشی خواهر من گرفته و عاشق بچشه از قبل هم یه پسر داشتن چون پسرش مشکل ژنتیکی داشت مجبور شدن ...

ممنونم عزیزم.  یکم درمورد چیزهای دیگه نگرانم که شاید هم واقعا بی مورد باشه

مثلا وراثتی بودن هوش و بیماری های فرد اهدا کننده

خیلی وسواس دارم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بسپر به خدا  به واسطه اینا رو ازش بپرس

خواهر شما هم واسطه داشت؟  متاسفانه واسطه ها اکثرا جواب درست رو نمی دن

خواهر شما هم واسطه داشت؟  متاسفانه واسطه ها اکثرا جواب درست رو نمی دن

بله

همه رو سوال کردیم

حتی یه نظر اون یکی خواهرم خانمه رو دیده بود که محجبه بوده و یه دختر از همسرش داشته و بیوه بوده 

و جالب اینکه خانمه خیلی شبیه خواهرشوهر خواهرم بوده 

تو پول نشون واسطه ها بدی برات ملق می زنند 

بله همه رو سوال کردیم حتی یه نظر اون یکی خواهرم خانمه رو دیده بود که محجبه بوده و یه دختر از همسرش ...

تهران بود واسطه تون؟ 

اینجا هم با بعضی دکترها می تونند ببینن دونر رو موقع سونوگرافیهاش، مشکلی نیست. اما قبلش نه از روی عکس باید انتخاب کرد دیگه

خواهر شما هم واسطه داشت؟  متاسفانه واسطه ها اکثرا جواب درست رو نمی دن

سلام عزیزم 

من خودم تخمک اهدایی گرفتم از یه واسطه ای خیلی کارش خوب دقیقه و همه توضیحات رو کامل میده خیلی از این واسطه ها درست جواب نمیدن به آدم و  گاها هزینه ها رو تا یه جایی می گن بعد میری توش می بینی ای داد بیداد این همه هزینه بوده بهم نگفته ولی خانمی که کارای منو انجام دادن همه این ها رو بهم گفتن و خوب راهنماییم کردن من که ازشون راضی بودم . 

شمارشون رو میذارم هر کی خواست باهاش تماس بگیره

۰۹۱۲۸۹۳۵۶۱۲ جعفری 

سلام عزیزم  می تونم ازتون درباره احساستون بعد از بارداری و به دنیا اومدن دخترتون بپرسم؟ می دون ...

سلام عزیزم من تا قبل به دنیا اومدن دخترم خیلییییی استرس داشتم و نگران بودم خیلیییی قیافش متفاوت باشه ولی از اونجایی که خدا هیچ بنده ایش رو ناامید نمی‌ذاره دخترم کاملاً شبیه پدرشه و سیبیه ک از وسط دو نصف شده اخلاقش پنجاه پنجاه شبیه من و باباشه هیچ کس هم متوجه نشده به کسی هم لازم نیست بگی 

الان هم وابستگی شدید به هم داریم مطمئن هم باش اگر اقدام کنید و ان شاالله با صلاح خیر باردار بشی بعداً پشیمون میشی که چرا زودتر این کار رو نکردی

ممنونم عزیزم.  یکم درمورد چیزهای دیگه نگرانم که شاید هم واقعا بی مورد باشه  مثلا وراثتی ب ...

از این جهت هم بسپار دست خدا 

اگر خدا بخواد هیچ اتفاقی نمی افته شما اگر بخواهید این مسیر رو برید خود مراکز کسانی رو معرفی می کنن ک از لحاظ پزشکی و ژنتیکی سلامت باشند یعنی یک سری آزمایش ها میگیرن اگر کسی مشکل داشته باشه معرفی نمی کنن 

از این جهت هم بسپار دست خدا  اگر خدا بخواد هیچ اتفاقی نمی افته شما اگر بخواهید این مسیر رو بری ...

ممنونم عزیزدلم. خیلی محبت کردی پاسخ دادین. 💖

سلام عزیزم من تا قبل به دنیا اومدن دخترم خیلییییی استرس داشتم و نگران بودم خیلیییی قیافش متفاوت باشه ...

خداروشکر . منم چند سال اسلاح سبک کردم جست و گریخته اما همسرم اصلا همکاری نمیکنه تو اصلاح سبک 

دیگه خسته شدم میخوام تخمک اهدایی بگیرم . 

شما کجا انجام دادید . من بیمارستانی ک هستم موردایی بهم معرفی میکنه ک هیچ جوره به منو همسرم نمیخورن

اخر گفت خودت میتونی اهدا کننده پیدا کنی اما نمیدونم چطور، دوست ندارم رو در رو ببینمش  نمیدونم چکار کنم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘