2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی زیاد

ولی به نظرم گاز رو قطع نمی کنن و قطعی برق رو بیشتر میکنن

این فصل تو شهر من نه بخاری روشن میشه نه کولر

ولی هنوز دارن برق رو قطع میکنن

زمستون که مصرف انرژی بیشتر بشه قطعا ناترازی هم بیشتر میشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چند وقت پیش فکر کنم یه ماه پیش اینا بود یه دونه از این فرماندارا بود یا نمایندههای مجلس یکی از این شهرهای شمالی اگر اشتباه نکنم دقیق یادم نمیاد مال کدوم شهر و استان بود برگشت گفت امسال زمستون قطعی گاز خواهیم داشت یعنی برای مصارف خونگی گاز رو قراره قطع بکنن حالا دیگه مدرسهها که هیچی یعنی تو اون زمستون سرما قراره گاز رو قطع کنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چند وقت پیش فکر کنم یه ماه پیش اینا بود یه دونه از این فرماندارا بود یا نمایندههای مجلس یکی از این ش ...

اره منم شنیدم

خوب با این خبر ها و شرایط فکر کنم نهایتش تا آبان مدارس باز باشه