2777
2789
عنوان

حاملم

270 بازدید | 36 پست

یه ساله تو نی نی سایتم اما ثبت نام نکردم امروز تازه ثبت کردم دلم خیلی گرفته اگه درد و دل نکردم سکته میکنم شوهر بی شعورم منو خونه بابلم ول کرده حاملم هستم رفته زن صیغه کرده خانوادمم میگم اگ تو خوب بودی ولت نمیکرد دشمن جونم شدن شب و روز فحشم میدن کاش از زایمان زنده بیرون نیام سه روزه هوس گلابی کردم به مامانم گفتم میگه مگه من سر گنج نشستم بخدا بس که هوس کردم تو خواب میبینم بابام که از مامانم بدتر شب و روز فحشم میده نمیدونم کجا برم😭

بیچاره بچه

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

خب واس نفقه و مهریه هیچی شکایت نکردی؟!

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه شماره کارت برام میزاری اجی

تعلیق میشی الان

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

بچه ها چرا هرکی این روزا ثبت نام میکنه عضویتش میره برا چندسال قبل؟

اگر خاک ایران برافتد ز دست هنوز اخرین پرسیمرغ هست)))نگران آمدن خزان باشم؟مگر در باغ ما گلی مانده؟لاله هایه وطنم را زمستان زد

تعلیق کنه یعنی ما انسان ها انقد بد شدیم بخدا خودم 500 تومن تو کارتمه بره با این گلابی بخره دارم میمی ...

منم ناداحت شدم.گرفتار زیاده.بدم من نمیخام بد بین باشم ولی ازکجا معلوم راست بگه.ندیدبش که

خدابرام کافیه