2777
2789
۲تا نمیدونم باهمه چی کار داره مثلا من گفتم حنا بندون نمیخوام گفت نههههههه من ارزو دادم دلم میخواد ح ...

من جای تو بودم اگر متوجه میشم سعی داره حرف به کرسی بنشونه و به من بفهمونه حرف حرف خودشه عمراااااااااا اگر میذاشتم حنابندون بگیرن مگه من عروس نیسم؟ من نمیخوام! ولی اگر جدی از ته قلبش این حرف رو میزنه اشکالی نداره حنابندون هم بگیریم

خواهرشوهر حق خودش میدونه دخالت رو نمیدونم چراااااا

( من اگه قلبمم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم )

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طفلی فشار زیادی روش بود هی میگفت برم با عروس برقصم هی دستاشو میگرفتن دیگ وسط جمعیتو مهمونا ک نمیتونه ...

اگر شوهرت خیلی ببخشید روک میگم

معذرت میخوام

آدم هست و اهل هست و حالیش میشه

پس خودت باید نجاتش بدی از دست اونا....

اون موقع نشد و نمیدونستی

حق داری آدم یهو هول میکنه و قفل میشه

حالا که اخلاقشون رو میدونی

مورد مشابه پیش اومد

با حالت ملیح و رقص برو

دستشو بگیر ببر برقصید یا بشینید یا بگو میایییی

کارت دارم.😊😍

😉😉😂😂😂

ادم رو مخ شب عروسی خیلی هست کارای عجیب کنن

بهترین شبتو خراب نکن هر کیم هر کار کرد تو از شبت لذت ببر چون دیگه تکرار نمیشه بعدش حال طرفو بگیر

خیلی گرفته نباش خیلیم جو گیر نباش کار عجیب بکنی

ببین یه چیزی میگم آویزه گوشت کن اگه پدر خودت و پدر شوهرت در قید حیاتن حتما در بدو ورود باهاشون دستو رو بوسی کن من عین گاااو از کنارشون رد شدم هیچکس هم نگفت بغلشون کن مادر و مادر شوهرتم همینطور به داماد هم بگو اینکارو بکنه حتما

دوتا راه حلشوهرتو تهدید کن یواشکیبگو عروسی مث عقد زهر مار کنیقیدتو میزنم....تو گوش خواهرت نزن اما مر ...

شوهرم ادم تحدید کردن نیست

هم دلم نمیاد هم لجبازه

مامانمم هزار بار بهش گفتم هی میگ ولت کنم طلاقت میدن فلان...

من جای تو بودم اگر متوجه میشم سعی داره حرف به کرسی بنشونه و به من بفهمونه حرف حرف خودشه عمراااااااا ...

باورت میشه یخچالو ماشین لباسشویی و تی وی رو خودش رفته خریده؟ بعد زنگ زده ب شوهرم پولو واریز کن

ما فقط گفتیم قیمت بگیر برامون از اشنات

در این حد دخالت

سر بله برونم گفت میخوام برم خنچه بخرم

گفتم ن دوسدارم خودم بگیرم

گفت ن میگیریم شوهرم زنگ زد گفت نگیری خانمم خودش میخواد انتخاب کنه و در اخر رفت گرفت....

بعد مامانم ب من میگ مگ خنچه مهمه این بچه بازیا چیه تو حساسی با همه چی کار داری میگم مامان من عروسم من انتخاب کنم باهمه چی کار دارم؟ مگ چند بار عروس میشم

اگر شوهرت خیلی ببخشید روک میگممعذرت میخوامآدم هست و اهل هست و حالیش میشهپس خودت باید نجاتش بدی از دس ...

بخدا استرس گرفتم قابل کنترل نیستن

سلیطن جلو جمع میذارن داد و بیداد ابرو ریزی میشه

بخدا استرس گرفتم قابل کنترل نیستن سلیطن جلو جمع میذارن داد و بیداد ابرو ریزی میشه

😐😐😐😐

😂😂😂😂

خدایا توبه

پس فقط یکی دوجلسه مشاور مجرب جواب میده

والله موندم چی بگم بهت...😂

میخوای لانچیکا زیر لباست قایم کن ببر محض احتیاط....😂

باورت میشه یخچالو ماشین لباسشویی و تی وی رو خودش رفته خریده؟ بعد زنگ زده ب شوهرم پولو واریز کن ما فق ...

با این خواهر شوهر میخوای چیکار کنی دورت بگردم! لباس آهنین بپوش و حسابی مقاومت کن🙄 عروس ایشونه گویا

از رفتار مامانتون بیشتر تعجب میکنم! تمامممممم این اتفاقات یک بار تو زندگی یه دختر رخ میده همینم برچسب حساس میخورم؟ بگو به خودم مربوطه

( من اگه قلبمم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم )