2777
2789
وووییی یه ایشون چه ربطی داره؟ اگر با این دیدگاه بری جلو خیلی اذیت میشی کلا بگو هیچکس به جز خودم و شو ...

سر جشن عقدم خیلی اذیت کردن

موقع شام دامادو بردن عکاسی با خودشون من تنها موندم

موقع ورود داشتیم خوش امد میگفتیم ب مهمونا یهو کشیدن بردنش باز من تنها موندم

موقع رقص نمیذاشتن با من برقصه

تو همه رقصا میومدن وسط

خودسر رفتن ب دیجی گفتن اهنگ خواهر پلی کنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سر جشن عقدم خیلی اذیت کردن موقع شام دامادو بردن عکاسی با خودشون من تنها موندم موقع ورود داشتیم خوش ...

من اینجا از همسرتون ناراحت شدم که شمارو تنها میذاره یا اجازه میده خواهراش هرجوری دوس دارن رفتار کنن! به طور کلی خواهرشوهر ممکنه دخالت داشته باشه ولی رفتار و واکنش شوهرتون نقش مهمی داره تو سرکوب یا به ثمر نشستنش

( من اگه قلبمم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم )

مبارکه عزیز خوشبخت شید احترام همو حفظ،کنید فقط،یکبتر م حرمت هاشکسته شه بعدش عادی میشه

به هو تحترام بزارید و مهربون باشید وسعی کنید عشقتونو حفظ،کنید

با سلیقه باش

همه چیو برمیداری،بزار سرجاش وزود زود تمیز،کاری کن از اولش نزار تلنبار شه

همیشه لباسات و موها و خودت تمیز و مرتب خوش بو باش

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
قبل ورود دستتو بشور که تمیز و بهداشتی باشه....بعد از ورود تو دهن هر کس اعصابتو خورد کرد یدونه بزنبعد ...

دوتا مشکل وجود داره

یکی اینکه خیلییی سلیطن

و دومی اینکه مامانم هی میزنه تو سرم میگ شوهرت خوبه ب خوبی شوهرت چیزی نگو تحمل کن تا مراسمات بگذره ، و شوهرمم خیلی دوسداره ابجیشو وابستگی داره بهش اذیت میشه بین خودمو اونا قرارش بدم

من اینجا از همسرتون ناراحت شدم که شمارو تنها میذاره یا اجازه میده خواهراش هرجوری دوس دارن رفتار کنن! ...

طفلی فشار زیادی روش بود

هی میگفت برم با عروس برقصم هی دستاشو میگرفتن

دیگ وسط جمعیتو مهمونا ک نمیتونه چیزی بگ اخر شب ازم معذرت خواهی کرد کلی...

از همسرم ناراحت نیستم خیلی سعی کرد مدیریت کنه اونا شعور ندارن بیشتر از این قابل کنترل نیستن

طفلی فشار زیادی روش بود هی میگفت برم با عروس برقصم هی دستاشو میگرفتن دیگ وسط جمعیتو مهمونا ک نمیتونه ...

قدرشو بدون ولی باور کن بازم همه چی دست خودشه

چندتا خواهر شوهر دارین شما؟ دلیل این رفتاراشون چیه

( من اگه قلبمم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم )

قدرشو بدون ولی باور کن بازم همه چی دست خودشه چندتا خواهر شوهر دارین شما؟ دلیل این رفتاراشون چیه

۲تا نمیدونم باهمه چی کار داره

مثلا من گفتم حنا بندون نمیخوام گفت نههههههه من ارزو دادم دلم میخواد حنابندون داداشمو ببینم

دوتا مشکل وجود داره یکی اینکه خیلییی سلیطن و دومی اینکه مامانم هی میزنه تو سرم میگ شوهرت خوبه ب خوبی ...

دوتا راه حل

شوهرتو تهدید کن یواشکی

بگو عروسی مث عقد زهر مار کنی

قیدتو میزنم....

تو گوش خواهرت نزن اما مرررررررد باش

شب عروسی شب عروس دوماده

جنتلمن باش با ادب و خوش بیان باش 😂

رقص و خوش آمد گویی و....

پیش من باش وقت اضافه رو برو وَر دِل خانوادت

دوم با مادرت قاطع و صریح حرف بزن

بگو اینقدر نگو خوبه خوبه.....

مرد باید نوکر زن و بچش باشه