2777
2789
عنوان

گوشی دوم

25 بازدید | 17 پست

سلام خوبید،دوستان من قبل از عید ی استعلام گرفتم از خط هایی ک ب اسم خودم و همسرم هستس.همسرم ی خط ایرانسل هم ب اسمش بود ولی نمیدونم روشن بود یا خاموش و شماره شم نمیدونم .چون وقتی استعلام میگیری فقط میگه چند تا خط داری شماره رو نمیگه .خلاصه اون موقع فراموش کردم .الان بعد از چند ماه وقتی استعلام گرفتم دیدم اون خط کلا از مالکیت همسرم در اومده و خیالم راحت شد چون فهمیدم ینی چند ماه خاموش بوده و استفاده نمیکرده و ب خاطر همین سلب امتیاز شده .اما همش فکر میکنم ک نکنه ی گوشی قایمکی داشته و از اون خط استفاده میکرده .من ۱ سال و نیم ازدواج کردم.تو رو خدا اگر کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم .

چجوری فهمیدی؟

همسرت نفهمید؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بیخیال منم کلی خط دارم ، بعد فهمیدم یکیش رو پوزه ، یکیش روی مودمه .. یکیش هم دوستمکارت شناسایی همراش ...

میخوام بیخیال بشم ولی وسواس فکری دارم نمیتونم و این فکر داره اذیتم میکنه

ن بابا استفاده کنه چی میشه حتماباید بایکی ح بزنه من چن تا سیم دارم بعدشم سیمکارتام ازکی خاموشه باز پ ...

نمیدونم فکرش داره اذیتم میکنه نکنه خدای نکرده زبونم لال با کسی با اون خط در ارتباط بوده