2777
2789
عنوان

رد کردن پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 30 پست
نه اخه فامیل بود از اقوام دور مادری محسوب میشد و مامانم واقعا رو فرهنگ و سطح خانوادگیشون قسم میخوره

فامیل بدتره.... من که هرچی ضربه میخورم ازفامیل هامه

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بمن میگفت تا هروقت بخوای منتظر میمونم هروقت خودت خواستی رل بزنیم

خیلی ببخشید ولی بهش بگو اگه خواستی رسمی بیا جلو

رل با فامیل مرزخرف ترین کاره

بعدش اگه خواستین چون فامیلین با مادرش بیاد معارفه

اونجوری آشنا شید نه رل

بگو اگه مردی بیا جلو🙄

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

خیلی ببخشید ولی بهش بگو اگه خواستی رسمی بیا جلورل با فامیل مرزخرف ترین کارهبعدش اگه خواستین چون فامی ...

اخه زشت نیست بش میگفتم منو ندیده نشناخته بیا خواستگاریم؟

اخه زشت نیست بش میگفتم منو ندیده نشناخته بیا خواستگاریم؟

مگه فامیل نیستین؟😐

بعدشم اول کاری اسمش خواستگاری نیست معارفه ست

ببین اگه فکر میکنی پسر خوبیه بهش بگو چون فامیلیم بهتره اول با مادرش بیاد برای آشنایی

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

ادم عاقل با فامیل دوست نمیشه

شما که کوچکتری عقلت رسیده اون آقا با سن بالاتر هنوز این رو نمیدونه

ازدواج و آشنایی فرق داره . ولی دوستی تو فامیل توی ایران بجز کوچیک شدن دختر حاصلی نداره . یا باید دائم پنهان کنید . یا اگر ازدواج سر نگیره و همه بدونن یک عمر چشم تو چشم آدمهای فضول باشید

مگه فامیل نیستین؟😐بعدشم اول کاری اسمش خواستگاری نیست معارفه ستببین اگه فکر میکنی پسر خوبیه بهش بگو ...

خب اخه فامیل دوره من عملا خودم از نزدیک ندیدمش بعد مثلا اگر بگم اول کار با مادر بیا برای اشنایی قضیه خیلی جدی میشه بعد من اول کار بهش گفتن من فقط 1 سال باهات حرف میزنم ک باهات اشنا شم و تا 1 سال اول اصلا بحث رل و این حرفارو نزن و خودشم قبول داشت بعد دوباره بش بگم با مادر بیا برای اشنایی خیلی تناقض میشهicon

خب اخه فامیل دوره من عملا خودم از نزدیک ندیدمش بعد مثلا اگر بگم اول کار با مادر بیا برای اشنایی قضیه ...

خب پس خراب کردی😂

اخه فامیل صحبت کردن نداره کلی دردسر ایجاد میشه

پس فراموشش کن دیگ

میان خواستگاری که بشناسن اونی که نمیخوادت میگه رل مل اینا به نظرم الکین

من خواستگاری اول کاری رو خیلی قبول ندارم حداقل اگر بعد از 3 یا 4 سال اشنایی نباشه

من خواستگاری اول کاری رو خیلی قبول ندارم حداقل اگر بعد از 3 یا 4 سال اشنایی نباشه

۳ ۴ سال؟😐

آشنایی اگه اصولی باشه تو یه سال جمع میشه