2777
2789
عنوان

بهم حق میدید یا نه

35 بازدید | 5 پست

ما ۱۷ ساله ازدواج کردیم.دو تا بچه داریم.پسرم طیف اوتیسم هست.رشته همسرم یک رشته ی خیلی خوب و پردرآمد هست.تمام همکلاسیهاش بهترین زندگی ها رو دارن.همسر من بیمه که نداره.بازنشستگی درست نداره.هرگز تو این ۱۷ سال ثابت کار نکرده.مثلا تو یکسال اخیر فقط ۲ ماه سرکار بوده.اون موقع که سرمایه ی خیلی خوبی دستش بود همه عالم بهش گفتن تو رشته خودت سرمایه گذاری کن رفت پولش رو داد دست برادرش اونم همه رو به باد داد.هیچ وقت کنارش امنیت مالی نداشتم.به خاطر شرایط پسرم هم خودم نمیتونم کار کنم.تو خونه هم که هست غر میزنه گب میده. ازش سرد شدم.آیا من بی انصافم یا حق دارم خسته شم؟حوصله اش رو ندارم دیگه😔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو بقیه ابعاد زندگی چطوره؟

اخلاق اوایل داشت الان اونم نداره.از همه چی ایراد میگیره.هیچ کس رو قبول نداره.من فقط یه برادر دارم که اصلا ایران نیستمادرم فوت شده.خواهر ندارم.پدرم رو دو هفته یه بار میبینم بازم به اون بیچاره گیر میده

واقعا بچه مریض داشتن سخته چون من هم بیماری دارم و میدونم پدر و مادرم چه میکشند و شما رو هم درک میکنم بعد به نظر من هم شما حق داری و هم اون حق داره خدا بخیر کنه خدا کمکتون کنه و خدا پشت و مناه شما ها باشه

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز