2777
2789
عنوان

مدفوع باریک

66 بازدید | 3 پست

چند وقته قرص آهن میخورم فرفورت دیودنال و قبلا آروغ میزدم رفتم آندوسکوپی کردم ورم معده داشتم و قرص میخورم الان از وقتی قرص آهن میخورم مدفوع من تغییر کرده یه چند روزه باریک شده نه زیاد زیاد باریک ولی باریک و بلند نمیدونم از قرص های معده ست یا قرص آهن که میخورم درد ندارم هیچی یه ماه پیش هم آزمایش مدفوع خون مخفی هم منفی شده الان این مدفوع باریک شده فکرمو مشغول کرده

خب خودت میگی از وقتی که دارو میخورم اینجوری شده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

قرص آهن یبوست میاره و مدفوع رو تیره میکنه

فکر نکنم بخاطر قرص اهن باشه مشکلی نیست بنظرم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷