2777
2789

برای اکستنشن برو نه کاشت موقت

چون موقتو همه خودشون انجام میدن تو خونه دیگه

چسب قوی میخوای پنس مژه های مختلف و جای چسب و اسپولی و یه سری مواد بهداشتی واسه کسایی که میخوان ریمو کنن و شت و شو مژه

من ۵ سال پیش فکنم یاد گرفتم یا ۴ سال پیش یادم نیست تو یه جلسه یاد میگیری ۲-۳ جلسه هم میتونی بعدش مدل ببری با رفع اشکال البته جلسه اولم با مدل بود کلا با هزینه مدرک ۳-۴ تومن شد یادم نیست دقیقا

قیچی وازلین چسب مژه قوی با ماندگاری بالاااا(مثل سانکو کره ای یا توپوینت قلمی) مژه ریسه ای ۸ تا -۱۶ فوکس هم ۸ تا ۱۶ مژه رنگی و اینام به سلیقه خودت میتونی بخری پالت مژه ناوینا برا افکت کایلی و پنس برای مژه گذاشتن همیناس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای اکستنشن برو نه کاشت موقت چون موقتو همه خودشون انجام میدن تو خونه دیگهچسب قوی میخوای پنس مژه های ...

مرسی عزیزم حدودا نمیدونی دوره اموزشش چقدر طول میکشه و چقدر هزینشه؟

مرسی عزیزم حدودا نمیدونی دوره اموزشش چقدر طول میکشه و چقدر هزینشه؟

فکر کنم الان حدود 10 تومن باشه زیادم طول نمیکشه حدود یماه شاید فقط بعدش بایذ تمرین زیاد کنی

اول سعی کن از یوتیوب یاد بگیری تا آموزش برات راحتتر باشه

مرسی عزیزمممم❤️ درامدش خوبه؟

فدای تو اره اگه از اول مدل بزنی و دستت راه بیوفته میتونی پیج بزنی یا بری سالنی که مشتریاشو بهت میده اینجوری میتونی مشتری دائم پیدا کنی سرت شلوغ باشه درامدشم خوبه..ولی من الان کار نمیکنم فقط برا مامانم و اشناهامون تو خونه میزارم خوبیش اینه وسایلتو همه جا میتونی ببری تایمشم از اکستنشن مژه و ناخن کاری خیلی کمتره